THANKS FOR MAKING ME A FIGHTER



GRYM!

JAG MINNS FORTFARANDE HUR DET KÄNDES



Här är halsbandet som jag köpte i måndags. LOVE IT!


YEAH



Grym låt!

JAG TÄNKER PÅ DIG MER ÄN NÅGONSIN



Det gick bra i skolan. Slutade kvart i fyra. Imorgon börjar vi klockan tolv. Nu lyssnar jag på musik, läser bloggar, spanar på kläder och annat smått och gott. Mys.

ÄLSKAR



Älskar denna låt. Så grymt bra!

FATTAR NOLL



Sitter i skolan. Har Näthandel B. Fattar noll. Men får väl försöka göra mitt bästa antar jag.

DU



Avnjuter en kopp kaffe.

SLÅ KLACKARNA I TAKET


I CAN DO IT LIKE A DUDE



Det gick bra i skolan. Vi har det alltid så kul hihi. Kom nyss ut från duschen. Funderar på vad jag ska hitta på nu. Det regnade lite idag. Men nu är det sol. Imorgon är det sovmorgon. Skönt.

JAG BRYR MIG FORTFARANDE FAST JAG VET ATT JAG INTE BORDE





SMILE



Sitter i skolan. Har rast just nu. Börjar fem i ett. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på när jag kommer hem. Ska nog ta en promenad. Lollo äter en macka och vi sitter här och spanar lite hihi.

JAG DRÖMMER FORTFARANDE OM DIG



JAG SAKNAR VARJE SEKUND AV DIN NÄRHET



Det kliar så i fingrarna! Jag vill klicka hem den nya skinnjackan nu. Den kommer från H&M och den är så grymt snygg. Men snart så är den min. LÄNGTAR!

I MINA DRÖMMAR ÄR DET DU OCH JAG



Skola idag. Fick även träffa bästa Stina som har kommit tillbaka från Turkiet. Efter skolan drog jag ner på stan. Köpte ett par nya skor. Har redan ett par såna från förra året. Men de har blivit så slitna så jag köpte ett par nya. För jag älskar dem verkligen. Sen köpte jag även ett nytt snyggt halsband som jag kanske ska ha i helgen då det blir fest hos ada. Längtar! Kom nyss ut från duschen. Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Kikar på massa snyggt som jag skulle vilja beställa hem till garderoben. Det här snygga armbandet fick jag av bästa Stina som hon köpte till mig i Turkiet. Tack så mycket bästa!

DU OCH JAG DU OCH JAG DU OCH JAG



Godnatt alla. Sov så gott.

Ha det bra!

SWEET DREAMS

JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT



Sitter i sängen och lyssnar på bra musik. Funderar på vad jag ska hitta på. Ska nog ta och lägga mig snart. Imorgon får jag träffa mina bästa. LÄNGTAR!


JAG SER OSS I MITT HUVUD

 

Tänkte gå och äta nu. Sen ska jag nog ta och städa lite.

JAG VÄGRAR ATT FALLA FÖR DIN SKULL IGEN



DU ÄR KROSSAD OCH JAG GÅR FRI



Vaknade nyss. Ligger i sängen och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det blir nog inte så mycket kan jag tro haha. Imorgon är det skola. Börjar klockan åtta. Slutar tidigt imorgon. Ska nog på stan tror jag.

KISS ME BABY



Ligger i sängen, musiken är på högsta volym och jag tar mig en öl i min ensamhet haha.

JAG SKA FÖRSÖKA GLÖMMA FÖR DIN SKULL





I'M FALLING APART



Kom precis hem. Har varit hos Farmor och Farfar. Ligger i sängen just nu och mitt huvud värker som satan. Hela dagen har huvudet känns som om det ska explodera när som helst... Usch. Saknar solen. Pratade nyss med Ada och Keda. Mys.

Drömmer mig bort.

JAG ÄLSKAR KLOCKOR








Jag älskar klockor. Jag är helt galen i dem. Dessa snyggngar kommer från Ur & Penn. Mums.

ROAD TO LOVE



Vaknade runt nio. Nu sitter jag här och spanar på massa snyggt och lyssnar på favoritmusiken såklart. Tänkte städa lite senare. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

GODNATT



Eftersom jag bara sitter hemma så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag tänkte gå och lägga mig i sängen. För jag har ingenting annat att göra just nu haha.

Godnatt och sov så gott. Ha det bra!

TEARS DON'T MEAN YOU'RE LOSING



Sitter i sängen och lyssnar på musik. Pratade nyss med Ada. Vill vara med mina bästa. Saknar dem så.

NI ÄR BÄST!

SER VARJE BILD UTAN ATT JAG VILL



Idag när vi var på stan såg jag massa snyggt som jag mer än gärna skulle vilja ha! Åh vad jag blir sur att jag aldrig kan spara mina pengar för om jag hade kunnat gjort det så hade jag kunna köpa allt det snygga som jag såg idag...

DU KÄNDE ALDRIG SAMMA SAK




Lyssnar på deppmusik och tänker på allting som jag egentligen inte borde tänka på... Men jag gör det ändå. Kan jag inte bara släppa taget om det som hände och bara gå vidare? Nej inte just nu. Men jag jobbar på det och jag har börjat inse att det som hände bara var början på ingenting. Igår var jag riktigt nere och grät. Jag antar att jag bara levde i en fantasivärld. Men jag har gråtit alldeles för många tårar för din skull. Du var inte den personen jag trodde. Du var bara en av de andra.
 
Du kände aldrig samma sak.

MYSIG DAG



Tacosmys med familjen nyss. Nu pratar jag med Ada. Alltid lika mysigt. Riktigt rolig dag i skolan hihi. Efter skolan blev det stan. Mys. Jag, Keda och Ada käkade kebabrulle och pommes. Mumma. Sen träffade vi Jessi som jag inte har träffat på jätte länge känns det som. Det var riktigt trevligt.

ÄLSKAR ER MINA BÄSTA.

BITCH ÄR DU REDO FÖR KRIG?



När jag får pengar ska jag beställa en ny skinnjacka från H&M. Den är svart och jag bara älskar den. Sen såg jag en grymt snygg halsduk på stan idag som jag också så gärna vill ha.

DON'T CRY FOR SOMEONE WHO NEVER WOULDN'T CRY FOR YOU



Varför gråter jag när du aldrig skulle göra samma sak för mig? Jag vet att du ser mig. Men jag låtsas att jag inte bryr mig ett dugg. Fast jag rasar sönder varje gång jag ser dig. Jag spelar glad för din skull. Men om du bara kunde förstå hur jag mår idag. Vad vill du att jag ska känna? Jag tillät mig själv att bli sårad på samma sätt igen. Jag blundar och spelar dum varje gång. Jag försöker att inte tänka på oss mer. Men det går åt helvete. För hur ska jag klara av att kunna bryta mig loss från alla minnen och tankar som handlar om dig? När kommer de här såren att läka? Kommer jag någonsin att kunna gå vidare och bara släppa taget om dig? Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu.

TACK SÅ MYCKET MIN BÄSTA VÄN!



Den här jätte fina födelsedagspresenten fick jag av bästa Keda igår. Så otroligt fin! Älskar den! Tack så mycket bästa vän!

JAG ÄLSKAR DIG.

JAG ÄLSKAR ER




Sov hos Keda inatt. Mys. Skola idag. Skönt med sovmorgon imorse. Efter skolan blev det stan. Fikade och kollade runt i lite affärer. Kom hem för några timmar sen. Hatar allt jävla regn... Hoppas på bättre väder imorgon. Lyssnar på musik och jag har så mycket i huvudet... Känt mig så deppig idag. Usch. Vissa saker som händer kan man ine göra så mycket åt. Har tänkt på så mycket den här dagen. Men mina bästa får mig alltid att le. De får mig att orka vara stark.

Jag älskar er alla mina bästa.

LJUSEN I MITT LIV



Spenderar natten i Mora hos bästa Keda. Nu sitter vi vid datorn och spanar på det som händer. Mys. Imorgon är det sovmorgon. Skönt.

NI ÄR LJUSEN I MITT LIV.

Sometimes I wonder if love is worth fighting for, but then I remember your face and I'm ready for war!



MASSAGE

Sitter i skolan just nu. Slutar kvart i fyra. Får massage av Lollo. Så skönt.

VÅGAR JAG FORTSÄTTA DRÖMMA?


'
Skola idag. Det gick bra och vi har det jämt så kul hihi. Nu är det musik på hög volym som gäller. Det blev sol och en varm dag idag. Äntligen säger jag bara.

THE QUIET SCARES ME CAUSE IT SCREAMS THE TRUTH



Sitter och lyssnar på musik och saknar mina bästa. Skola imorgon. Börjar klockan åtta. Hoppas på sol imorgon. Hatar allt jävla regn...

TACK SÅ MYCKET BÄSTA VÄN!




Idag fick jag jätte fina presenter av Keda. Så fina! Älskar dem! Ögonskuggorna kommer från Kosovo. Skulle vilja åka dit någon gång det skulle vara riktigt roligt. Tack så mycket min bästa vän!

JAG ÄLSKAR DIG.

VÅGAR DU TA STEGET?



Jag har gått vidare. Men vågar du ta steget och släppa taget om mig?

CLOSE YOUR EYES




Skola idag. Det gick bra. Efter skolan drog jag och Ada ner på stan. Köpte denna snygga stickade tröja och ett vanligt vitt baslinne på H&M. Älskar den randiga tröjan. Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik.

DU KAN GLÖMMA MIG NU



Du var min ängel. Men dina vingar försvann i mina ögon. De bröts sönder tillsammans med tilliten.

SNÄLLA BLI MIN



Idag har det inte hänt så mycket. Jag har typ bara städat och kollat på TV. Ikväll blir det pizza och mys. Imorgon är det skola. Börjar klockan åtta. Solen kom fram idag och som jag sa så hälsar jag den hjärtligt välkommen. Just nu lyssnar jag på riktigt bra musik och kikar på kläder som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem. Imorgon blir det stan. Längtar.

LILLASYSTER OCH JAG



Igår hade jag och lillasyster myskväll. Åt pizza och tog massa bilder.

JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA.

ALLA MINA LÅTAR HANDLAR OM DIG



INGENTING DU SÄGER ÄR SOM FÖRUT



Ibland kanske det är bäst att bara släppa taget och ge upp. Ibland kanske det är det enda man kan göra för att orka gå vidare.

DU VAR MIN HJÄLTE



Pratar med bästa Ada. Har ätit frukost och städat lite. Imorgon är det skola och då får jag träffa mina bästa. Mys. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tråkigt väder även idag... Det suger. Lyssnar på musik och dricker kaffe just nu.

VI TRÄFFAS IGEN MIN ÄNGEL



Den 16 januari 2011 släppte du taget. Det var tidig morgon. Du kämpade. Du kämpade för våran skull. Det kändes som om jag dog. Jag dog inut. Tårarna föll och mitt liv förändrades på en sekund. Du fanns där från början. Jag tänker på dig varje dag. Jag drömmer om dig på nätterna. Det har gått flera månader sen du släppte taget om det här livet. Men jag vet att du fortfarande finns här. Du finns överallt där vi är. Du skyddar och hjälper oss precis som förut. Men jag vill att du ska vara här på samma sätt som du var förut.

 Jag älskar dig och saknar dig min vackra ängel.

CRAZY EYES


 
Vissa dagar känner man sig bara nere och idag är det en sån dag. Antar att det är det tråkiga vädret och allt jävla regn. Blir så trött på att det bara regnar nu för tiden. Önskar att solen kunde vara framme. Hälsar den hjärtligt välkommen när den kommer fram. Nu är det väl nästan höst kan man väl kanske säga. Sen blir det vinter och kallt. Hatar kylan och snön usch. Att få ha sommar hela tiden skulle vara min dröm. Att vakna med att få se solen. Kunna gå ut och känna solens strålar värma mot huden. Gå till skolan utan att ha en vinterjacka på vintern. Kunna gå i klänning, kjol och shorts varje dag till skolan. Det skulle vara drömmen eller hur?

RIKTIGT SNYGGA!



Här är bilden på Adas nya naglar. Har gått och blivit kär i dem hihi. Vill också ha. De är grymt snygga.

DU KÄNNER MIG INTE IDAG



Ligger i sängen, lyssnar på musik och dricker kaffe. Blir så sur på vädret. Har även varit riktigt trött idag. Typ bara legat och kollat på TV.

VILL HA!





Dessa snyggingar kommer från Scorett.

VILL HA!























Dessa snyggingar kommer från Gina.

I´M BROKEN BUT I AM HOPING



Usch vad tråkigt väder det är ute... Saknar solen, värmen och den blåa himlen. Pratade nyss med Ada. Mys. Spanar på lite kläder och sånt på olika sidor och drömmer mig bort. Lyssnar på musik och dricker kaffe.

VILL ATT DU SKA BO I MIN GARDEROB




Den här snyggingen från Gina ska snart få flytta in i min garderob. RIKTIGT SNYGG!

I WANT TO BE FOREVER YOUNG



Fredag idag. Det gick bra i skolan.

SAKNAR MINA BÄSTA

JAG ÄLSKAR DIG



Imorgon åker bästa Stina till Turkiet. Kommer sakna henne så. Hoppas du tar med dig solen hem sen hihi.

Ha det så roligt mitt hjärta!

Jag älskar dig.

VI DANSAR HELA NATTEN



Sov hos Ada inatt. Sen var jag, Ada och Keda på Donken och käkade. Mysigt. Kom hem från skolan för några timmar sen.

BACK TO SCHOOL





Idag började skolan. Det gick bra. Fick träffa alla bästa! Käkade pizza på stan med bästa Ada och keda. Mys.

SNYGGT FRÅN H&M




Jag vill att dessa snyggingar från H&M flyttar in i min garderob nu på direkten!

BIRA BIRA BIRA BÄRS BÄRS BÄRS

DIGGAR MUSIK




Ada och jag ska snart äta. Väntar bara på att maten ska bli klar. Just nu diggar vi bra musik. Mys.

DET KOMMER ALLTID VARA VI









 

 

 

I´M BACK IN TOWN



Idag åkte jag till Mora för att sova hos Ada. Väntade på henne när hon fick sina naglar fixade. Grymt snygga blev de! Träffade även Keda har inte träffat henne på en evighet känns det som. Det var hur kul som helst. Har saknat henne så när hon har varit i Kosovo. Jag och Ada kom nyss hem. Käkade god kebabpizza på stan. Mums. Nu dunkar vi musik så hela Klockarhagen skakar och taket lyfter haha. Idag är sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar skolan. Börjar klockan tolv. Skönt med en sista lång sovmorgon.

JAG DRÖMMER MIG BORT

VAKEN I EN STAD SOM SOVER



Ligger vaken. Kan inte sova. Ska upp och duscha sen och fixa det sista innan jag åker till Mora för att sova där inatt. Imorgon börjar skolan. Sommaren har gått så otroligt fort tycker jag... Men det gör den alltid. Längtar tills jag får träffa alla bästa!

HAND I HAND IGEN

I LOVE OUR SONG



Sitter och lyssnar på ljuvlig musik. Imorgon åker jag till Mora för att sova hos bästa Ada. På onsdag börjar skolan. Då får jag träffa alla bästa. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tråkigt väder och kallt ute...

SPINNING AROUND

PARTY EVERY DAY




















Grym helg! Massa dricka, sång i snygga raggarbilar, såg den fantastiska gruppen Style, roliga kvällar i öltältet och massa annat skoj. Började kvällarna hemma hos mig. Underbara kvällar.

KUSIN OCH JAG



Fick för ett tag sen den roliga nyheten om att min kusin Jessica kommer och sover här i helgen. Det är några veckor sen vi sågs nu. Men det känns som en evighet sen. Har saknat henne så min fina kusin! Längtar tills hon kommer. Vi ska slå klackarna i taket rejält ikväll! TJOHOOOOOOO! Och imorgon kommer även Martina. Kommer bli jätte roligt det här hihi.

BLI MIN SNYGGING

SLÅ KLACKARNA I TAKET



HIGH HEELS AND BEER



Ikväll och imorgon blir det party.

TACK SÅ MYCKET MITT HJÄRTA!




Fick mina presenter av bästa Stina igår. Så fina! Tack så mycket fina du!

JAG ÄLSKAR DIG

JAG VET ALLT OM DIG



JAG FORTSÄTTER ATT DRÖMMA




Nu känner man verkligen att hösten är här nästan. Det är så himla kallt och ännu kallare på nätterna. Usch. Sommaren har gått så fort. Kan inte fatta att den snart är slut. Skolan börjar på onsdag. Det känns som om dagarna bara springer iväg. Saknar skolan faktiskt. Saknar inte allt plugg. Men saknar att få träffa mina bästa varje dag.

 Igår var jag och Stina ute. Man kände verkligen att Musik och Motor hade börjat. Rätt så mycket folk ute iallafall. Men ikväll och imorgon kommer det att vara mycket mer. Det brukar vara det iallafall. Så ikväll blir det party. Kommer bli grymt!

Nu är det musik på hög volym som gäller.

VI HÖR IHOP




FEST I HELA HUSET



Har nyss varit ute och tagit en promenad. Riktigt skönt. Nu lyssnar jag på musik och dricker kaffe.  

THESE SHOES






Skulle även vilja ha ett par låga såna här. I både svart och brunt såklart. Dessa snyggingar kommer från Din Sko.

I´M GONNA CHANGE THE WORLD WITH MY LIPS

 

Vaknade för ett tag sen. Ska äta snart. Idag skiner solen för fullt. Hoppas vädret håller i sig till helgen. Det skulle vara kul tycker jag.

JAG ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA VÄN



Idag kommer bästa Stina till mig. Hon är här tills på söndag. Det är Musik och Motor så vi kommer ha det så kul! Längtar tills du kommer hjärtat.

JAG ÄLSKAR DIG

HEJ SNYGGINGAR




Har redan ett par svarta såna här från Din Sko. Men jag skulle gärna vilja ha ett par bruna också.

JAG ÄR KÄR



Älskar dessa silvriga snyggingar från Din Sko. Snart kommer de att vara en del av min skosamling. Kostar 299 kr och är bara så snygga! Jag är kär.

SJUNGER OM DIG



Sitter här och har nyss ätit. Kollar på kläder, skor och annat. Drömmer mig bort.

TONIGHT YEAH BABY



Ska gå och äta. Senare blir det promenad.

DET HANDLAR OM DIG DET HANDLAR OM MIG



Vaknade för ett tag sen. Nu lyssnar jag på bra musik. Snart börjar skolan igen och då får jag träffa mina bästa varje dag. LÄNGTAR!

JAG ÄLSKAR DIG



Idag åker Ada till Örebro. Kommer sakna henne så. Men vi ses sen när du kommer hem älskling.

Ha det så kul finaste!

JAG ÄLSKAR DIG

GRATTIS HJÄRTAT IDAG BLIR DU 17 ÅR!



Idag fyller du 17 år Elin mitt hjärta! Ha en jätte bra 17-årsdag idag!

JAG ÄLSKAR DIG

LOVE



Sitter och lyssnar på musik. Pratade nyss med Ada. Mys.

DANSA HELA NATTEN




Köpte dessa snyggingar i Valbo.

DET ÄR KÖ FRÅN GATAN UPP TILL HALLEN



Kaffe och musik nu. Promenad senare.

TACK SÅ MYCKET FINASTE!



Min 17-årsdag var riktigt mysig. Var med Ada och myste. De här fina presenterna fick jag av Ada. Den lila klockan har jag alltid velat ha. Ada har en likadan. Älskar den gulliga boken. Så söt.

Tack Ada för de fina presenterna och för att du gjorde min födelsedag så bra!

JAG ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA VÄN



Jätte mysig dag igår. Gick ut och hoppade studsmatta i pyamas imorse haha.

JAG ÄLSKAR DIG

17 ÅR I STADEN







Kom hem från Furuvik idag. Haft det riktigt trevligt. Bilder kommer. Fyller även år idag. Firar min 17-årsdag med bästa Ada. Vi har trevlig vinkväll men stackars Ada får bara dricka juice...  Har det riktigt mysigt.

NATTEN ÄR UNG



Ätit kebabrulle för ett tag sen. Kom nyss ut från duschen. Väskan är packad för imorgon. Sen rullar vi iväg mot Furuvik. Åker med familjen och min fasters familj. Veronica Maggio spelas och jag sjunger med precis som vanligt. Hoppas på fint väder nu när vi åker bort.

BOYS LIKE YOU LOVE ME FOREVER


 
Ska börja packa snart. Sen blir det promenad.

SAKNAR DIG OCH KÄNNER MIG HALV NU



Snart är det Musik och Motor. LÄNGTAR! Ska ha det så roligt. Gör inte så mycket nu förutom att lyssna på musik och kolla kläder.

DU GÅR MED BLICKEN VÄND KAN DU HA SETT MIG ÄN?

 

Kaffe och musik nu. Hoppas det blir en riktigt solig dag idag. Imorgon åker jag till Furuvik. Hoppas vädret blir fint. Ska packa senare. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Promenad senare.


YOU´RE SIMPLY THE BEST



JAG ÄLSKAR ER
 

SOL




Solat idag. Men vet inte vart solen tog vägen nu... Veronica Maggio spelas på högsta volym.

LET´S DANCE ALL NIGHT



ÖNSKAR VI GICK HAND I HAND I STADEN


 
Vaknade för ett tag sen. Nu dricker jag kaffe och lyssnar på musik. Sol ute idag också. Underbart. På lördag åker jag till Furuvik. Kommer hem på söndag.

EVERYBODY WANTS TO KNOW YOUR NAME



DEN DÄR BLICKEN



Solat idag. Skönt. Musiken är på och jag kollar på kläder.

Saknar mina bästa.

DEN HÄR STADEN ÄGER VI



VI DANSAR FÖRALLTID


 
Kaffe och musik är det som gäller nu. Idag ska jag ligga ute i solen. Ska bli skönt.

JAG KAN INTE PRATA MED DIG NÄR DU TITTAR BORT

 

INGENTING DU SÄGER SPELAR LÄNGRE NÅGON ROLL



Badat på simhallen idag. Efter det blev det glass på Östängs. Har varit jätte trött idag. Sov en stund när vi hade kommit hem. När jag vaknade hade mamma gjort tacopaj. Mums. Pratar med bästa Ada och lyssnar på grym musik.

I KNOW YOUR NAME



Idag ska jag, mamma, lillasyster och kusin Albin åka till simhallen och bada. Dricker kaffe och lyssnar på Veronica Maggio. Härligt. Saknar solen idag. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Promenad ska det bli senare iallafall.

DIRT AND GLITTER COVER THE FLOOR










Igår var det solning som gällde. Hade en underbar dag i solen. Musik på hög volym, massa sol, bad, kaffe och nuggets och ris var en del av min dag igår. Beställde mat från Östängs senare på kvällen.

DANS PÅ BORDET



De här snyggingarna från Gina skulle gärna få flytta in till min garderob nu på direkten.

YOU´RE LIKE A MAGNET



Inatt fick jag sömn iallafall. Sov riktigt gott.

VAD GÖR VI IKVÄLL NÄR DE ANDRA SOVER?

ANOTHER SUNNY DAY



Sol idag. Har nyss pratat med min fina Ada. Nu sitter jag och lyssnar på musik och njuter av en kopp kaffe. Ska nog bege mig ut i solen snart. Underbart. Promenad senare.

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0