Guess you don´t know what you have until everything is gone.



Dream maker you´ve become a nightmare.

Är ni sugna på att flytta in till min garderob?




 
Snyggt från Gina. Jag bara älskar klänningen!

You got my attention.





De här kjolarna från Gina är så underbara! Jag vill ha alla färger. De skulle passa perfekt till sommarens alla fester. VILL HA ER NU!

It´s easy not to notice. It´s easy not to care.



Jobbat idag. Promenad när jag kom hem. Sen har jag solat. Skönt att solen och värmen är här. Imorgon är det sista dagen på dagiset. Jag kommer att sakna alla barnen och personalen. Jag får se om jag ska på Boggberg imorgon.

Saknar mina bästa!

I won´t stop until that boy is mine.






Vill du gifta dig med mig?

Joel Kinnaman är så grymt het. Om jag någonsin skulle få träffa honom så skulle jag bli överlycklig. Om jag blir kändis så kanske vi spelar mot varandra i en film. Det skulle vara grymt häftigt!

No one can tell you what you can´t do. No one can stop you. You know that I´m talking to you.

Jobb idag. Tog en promenad med lillasyster när jag kom hem, tog en dusch. Nu sitter jag och dricker kaffe och spanar på lite kläder på H&M. Jag saknar mina bästa vänner så. Får se om jag ska på Boggberg på fredag. Men på lördag ska jag iallafall på bröllop.

Game player now your game is over.



Jobbat idag. Det gick bra. Efter jobbet tog jag en promenad sen blev det duschen.

Watch me move on.



Det handlar om att våga. Våga släppa taget.


 

Jag erkänner att jag var svag. Jag erkänner att jag låtsades vara stark. Jag gjorde verkligen mitt bästa för att inte visa att jag rasade sönder. Kanske gjorde jag det för din skull. Kanske för min egen. Jag vet inte. Det spelar ingen roll. Men det gör ont när du inte bryr dig längre.

Du valde att inte se. Du valde att blunda. Det är inte mitt fel så varför fortsätter jag att skriva om dig när jag har slutat att bry mig? 
 
Jag erkänner att jag tänker på dig ibland. Trots att du svek mig. Vet du varför? För att du betydde så jävla mycket för mig. Men jag har byggt upp ett eget liv nu, och jag klarar av att stå på egna ben idag. Jag har gått vidare i livet utan dig vid min sida.

Jag har kämpat för att få styrkan att räcka till. Jag gav den till dig och hade ingen kvar till mig själv. Jag har bestämt mig. Jag har bestämt mig för att släppa taget. För jag lever mitt eget liv nu. Bara mitt. Men jag delar det med många andra.

Jag har kunnat leva den här tiden utan dig så varför skulle jag inte kunna leva utan dig föralltid?

What should I do? I´m torn in two.




Jag ska le den dagen då du faller.



Man kan aldrig tvinga någon till att älska om inte den själv vill. Om jag väljer att hata så är det mitt beslut. Ingen annans. Jag hatar att hata. Men jag hatar för att jag har en anledning.

Jag drömmer om att få spotta på dig rakt i ansiktet och säga hur mycket jag hatar dig. Jag drömmer om att få se dig förstöras. Jag vill se hur du slits i bitar. Du är iskall och hjärtlös. Det enda du bär på är hat. Du skryter om dig själv som om du vore något. Du ser inte det som alla andra ser. Du är patetisk och falsk. Du är oälskad. För vem skulle kunna älska någon som du? Ingen.

Jag skulle inte gråta en enda tår om du dog. Du skulle inte förtjäna en enda tår från någon. Jag skulle aldrig gå på din begravning. Inte ens om jag fick betalt. För allt som du har gjort och så som du har betett dig mot min familj och de andra är oförlåtligt. Jag har sett vem du är. Redan från början. Jag skulle skämmas om någon skulle fråga om vi var släkt. Men jag döljer det. Det har jag alltid gjort. Du betyder ingenting för mig. Därför så har du ingen plats i mitt hjärta.

Vad finns egentligen bakom ditt yttre? Känner du någon skam? Någon ånger? Någonting alls? För dig går livet vidare och du fortsätter att le ditt fula flin. Jag klarar inte av att se dig le. För det är så falskt rakt igenom. Det knäcker mig. För du förtjänar inte att le.

Om du någonsin pratar illa om min familj eller någon av de andra så ska du få ångra att du ens flyttade hit igen din fule fan. Jag hatar dig och jag vägrar att låta dig vinna det här. Du kommer att falla först av oss två, och den dagen ska jag le. Jag ska le den dagen då du faller.

JAG HATAR DIG.

VILA I FRID SALLY.



 
Jag älskar dig Sally. Hoppas du har det bra i himlen nu. Hälsa Mormor från mig. Hoppas någon bakar bullar åt dig i himlen för du älskade ju bullar. 

Du levde ett kort liv och jag önskar att du hade kunnat stanna föralltid. Men idag gick du bort. Du är här fortfarande du och Mormor. Jag vet.

Hälsa alla i himlen från oss här nere på jorden.


Jag saknar dig min fina katt. Vi träffas en dag igen.

VILA I FRID SALLY.

Det är svårt att läka sorgen från ett hjärta som blöder.



I´m needing those days back.

Musiken har tystnat. Men jag dansar fortfarande.



Imorse tog jag en promenad med mamma och lillasyster. Sen har jag även varit och fiskat med familjen det var mysigt. Tog även en promenad när jag kom hem. Tog en dusch, sen åkte vi ner och köpte glass. Imorgon blir det jobb. Alla barnen på dagis är så söta.

Saknar mina bästa vänner. Jag älskar er mina bästa!

Håll min hand och säg att allt blir bra igen.



När jag besöker din grav så är det fortfarande omöjligt för mig att förstå att du är borta. Jag vill bara att du ska vara hemma och vänta som förut. Men på något sätt så gör du det ändå. När jag tänker på idioten som behandlade dig så illa blir jag arg och ledsen på samma gång. Han förtjänade inte dig i sitt meningslösa liv. Du sa inte så mycket om honom. Men du kanske tänkte mer. Jag vill bara att han och hans familj ska flytta härifrån så långt bort som det bara går så alla slipper se honom. 

Hur har du det i himlen? 
Hur känns det att äntligen vara frisk från sjukdomen? 
Jag saknar dig så otroligt mycket och jag vill att du ska hålla min hand och säga att allt blir bra igen. Men bara jag vet att du har det bra så ska jag kämpa för att må bra igen.

Jag älskar dig.

He ate my heart. Then he ate my brain.



Du kommer inte att komma långt här i livet. Inte ens en meter.




I was born a fighter. I was born on a sunny day.



MAMMA.



Jag vet att sådant som jag har gjort har gått åt helvete många gånger. Jag vet att jag har tagit fel beslut många gånger och döljt vad jag har känt. Men du ser genom mig som glas. Det är svårt att dölja för de som känner en bäst, och du är en av dem min mamma. Du vet att jag ångrar allt dumt som jag har gjort och allt dumt som jag har sagt. Du är ett av ljusen i mitt liv. Du är en av dem som stöttar mig till 100%. Du tror på mig att jag kan lyckas. Du vet att min hand alltid finns till för dig och alla andra som jag älskar. Jag skulle aldrig svika dig. Jag skulle hellre dö än att låta det hända. Du ler. Trots att det gör ont inuti. Jag ska göra allt för att vi ska må bra igen. Du vet att Mormor vill att vi ska fortsätta le och kämpa.

Jag älskar dig Mamma.

Första dagen på jobbet idag.

Idag var det första dagen på dagiset. Alla barn är så gulliga och kallar mig fröken hihi. Så sött. Längtar tills imorgon då jag får träffa alla barnen igen.

I´m not interested in fakers.



I´m looking for love. Not an empty page full of stuff that means nothing but you´ve been played.

Hos Keda.




Ska sova hemma hos Keda inatt. Mys. Kom hem för ett tag sen efter party hos Ada som fyller år idag. Nu är hon 18 år! Längtar tills jag fyller 18 nästa år. Fan va kul!

Can you take me high enough?

GRATTIS MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN!




Idag fyller du år Mormor. Om jag bara kunde komma till dig i himlen så skulle jag komma och fira din födelsedag tillsammans med dig. Om jag bara kunde. Vi ska sätta ner din aska idag och jag ska tänka på alla fina stunder vi hade tillsammans. Jag vet att du fortfarande är här. Det har jag märkt. Men jag är inte rädd. Nej inte ett dugg. Jag känner mig bara trygg. 

Hoppas du får en jätte bra födelsedag i himlen.

JAG ÄLSKAR DIG.

GRATTIS ADA! För idag blir du 18 år! För idag blir du 18 år! TJALALA!



Idag blir du 18 år Ada! Jag hoppas du får en jätte bra födelsedag med mycket tårta, goda drinkar, skratt och dans på bordet!

Jag älskar dig.

MINA BÄSTA.


GRATTIS STINA! IDAG BLIR DU 17 ÅR! IDAG BLIR DU 17 ÅR!



Idag har jag slutat skolan. Jag fick mitt G i matte tillslut! Är så otroligt glad! Just nu är jag hos Keda och Ada är också här.
Sen ska vi dra till Stina för hon fyller 17 år idag! Ha en jätte bra födelsedag idag med mycket skratt, dans och fest!
Hoppas du blir glad för min present.

JAG ÄLSKAR DIG!

I only win when I´m losing.



Skolan idag också. Sen åkte jag ner på stan och träffade Stina och Ada. Jag och Ada var och kollade lite på stan. Sen åkte jag hem åt och sov en stund. Jag har varit så trött idag, så det var skönt att sova en stund.

JAG ÄLSKAR DIG



Beautiful stranger.


 
Skolan idag. Sen drog jag och Keda ner på stan och checka lite. Mysigt. Nu ska jag bara till skolan två dagar till sen ska jag jobba. På fredag fyller Stina år 17 blir hon, och på lördag fyller Ada år hon blir 18! Grattis i förskott mina fina flickor!

For you it´s just a memory. But for me it still lives on.

I feel so high. I feel so alive.




 
Idag har jag varit i skolan. Jag blev klar med datakunskapen. SÅ SKÖNT! Äntligen säger jag bara. Sen så började jag med ett matteprov. Hoppas jag blir klar med det imorgon, så jag kan börja med det andra matteprovet.

Sommarskola.

Sitter i skolan och försöker göra klart allt som ska göras. Väntar på Keda, sen bär det av mot matten.




Jag älskar dig mitt fina hjärta.

Kärlek.




I hate to show that I lost control.

Save me from myself.

 

Jag vill glömma alla misstag.
Jag vill glömma alla tårar.
Jag vill glömma alla sår som gör ont.
Jag vill glömma allt för en stund.

You´re a drug, and I´m a addict.




Everywhere we go the sun will always shine, and tomorrow we might awake on the other side.



You don´t hear me
I don´t understand
When I reach out, I don´t find your hand.

PUSS.




Jag och Ada ute på vift på KLITTEN.





Igår kom min bästa Ada till mig. Hon sov hos mig. Vi bakade muffins med min lilla-syster. Sen gick vi ut och gick på Klitten. Sen gjorde vi massa annat kul också. Vi har alltid så kul. Mys.

Each beat reminds me of you.

PARTY PARTY PARTY!

Just nu är jag hemma hos Ada. Vi taggar inför kvällen. Om ett tag så ska vi till Stina på förfest för att sen dra vidare till Orsa till Skeer.  Det ska bli så otroligt kul! Allt ska bli så bra ikväll. Det fina vädret, värmen, musiken, brudarna, drinkarna och förhoppningsvis alla killar. Jag längtar!






Eyes are watching all the time.




I´m ready to fight.

I adore you. I can´t ignore you.



Min grymma plattång. Jag älskar den och skulle aldrig kunna leva utan den. Den är grym.

I´m gonna live my life. But not the way you want me to.



I´m not ill
I don´t need to take a pill
To fix what you do.



PANIK!

Sista skoldagen idag. Jag har tusen saker kvar att göra, jag kommer aldrig att hinna klart, och jag fattar noll... Om jag ändå bara var smart och kunde fatta något. Men nu är det så att jag är helt osmart och fattar noll av skolarbetet... ÅH! Jag blir så arg.

I´m gonna do it my way. Take this for just what it is.

We make love. But don´t fall in love.





The show must go on.




And if it takes all night
I´ll wait here til it´s daylight
So that I can see that we just don´t belong
It´s alright we were wrong.

Tell me what you´re dreaming.

Idag när jag kom hem så hade mamma och min lillasyster gjort maränger. De var så goda. Var även på stan idag igen. Jag vill ha så mycket, men pengarna räcker inte till... Fick även reda på att jag fick ett till sommarjobb idag. På ett dagis. Det ska bli så kul. Åh vad glad jag är!

Snygga svarta pumps från Scorett.






De här snygga pumpsen vill jag ha!  

Let me feel you next to me. Let me taste the breath you breathe.



Idag har jag varit på stan med mina girls. Vi var på jakt efter kläder till i helgen. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Jag köpte en snygg långklänning från Cubus. Sen blev vi sugna på glass så vi gick och köpte det. Gott!
 Härlig dag.

My body can´t stop moving to the sound.





I helgen blir det party med mina bästa. Det kommer att bli grymt!

Me and my girls come to shake the room!
YEAH!

When they say you should change can you lift your head high and stay strong.



But in the end you´ll see
YOU-WON´T-STOP-ME

Your love was like candy.



Jag älskar mina snygga skor. De är så grymt snygga. De kommer från Scorett och jag bara älskar dem.

I´m so bad at being good.



Idag har jag det inte hänt så mycket. Men imorgon får jag träffa mina bästa igen. Åh vad jag längtar!

Not a single tear will leave my eyes.

I can´t live without you. Can´t breathe without you.



Jag älskar dig världens bästa lillasyster.

This is not a circus. So don´t you play me for a clown.




Should I keep quiet just because I´m a woman?
Call me a bitch cause I speak what´s on my mind.

Självförtroende från botten till toppen? Jag ska försöka. Jag jobbar på det!



 Jag har kämpat och jag kämpar fortfarande. Jag har gett upp och jag ger upp fortfarande. Ibland kämpar jag. Ibland ger jag upp. Jag kämpar med att få ett bättre självförtroende. Det är svårt att säga till sig själv att man är fin och att man duger som man är när man själv tycker motsaten.

I så många år har komplexen och andras åsikter funnits där. Men egentligen så är jag bara jag. Jag kan inte göra så mycket åt hur jag ser ut eller hur jag är som person. Jag föddes så här. Det här är jag.  Men ändå så kommer det där tankarna om vad andra tycker om mig. Jag minns så många gånger när jag har stått framför spegeln och hatat vad jag har sett.

Men mina fina vänner hjälper mig väldigt mycket med att få ett bättre självförtroende. De älskar mig för den jag är och jag älskar dem.

Så varför ska jag bry mig om alla andras åsikter? När jag lever mitt liv och inte alla andras. Eller hur?



Acceptera mig för den jag är. Eller gå vidare till nästa.

Say that you adore me.



Am I a shadow on your wall?
Am I anything at all?
Anything to you?
Am I a secret that you keep?

Jag ler, men gråter inombords.




Jag minns begravningen så väl. Den vita kistan, ljusen, blommorna och den röda rosen jag höll i handen. Den var så fin. Jag minns smärtan. Jag minns tårarna. Jag satt längst fram. Jag stirrade på kistan. Allting kändes så overkligt. Så meningslöst. Jag kände mig tom. Tom på allt. Tom på livsglädje. För mig var det overkligt att det var du som låg i den vita kistan. Tårarna föll och allt jag ville var att du skulle vakna upp.

När jag grät sa du alltid att jag inte skulle vara ledsen. Men det var svårt att låta bli. Du kämpade i flera år med sjukdomen. Du var så stark. Jag minns allting så väl. Alla sjukhusbesök, alla mediciner du var tvungen att ta och smärtan. Jag minns glädjen vi delade och skratten. Jag minns allt. Jag glömmer aldrig.

Om jag någonsin skulle få en enda önskan så skulle jag önska att du vaknade upp.  Jag skulle inte önska mig någonting annat. Ingenting annat. Jag drömmer ofta om dig. Att du fortfarnde lever. Jag vaknar ofta av att jag gråter de stunderna. Jag vill känna dina armar runt min kropp, känna din närhet och din värme. Jag vill höra din röst och ditt skratt igen. Jag vill se dig le. Jag vill ha de som förut.

Jag skulle aldrig ha klarat av det här om det inte vore för min fantastiska familj och mina fantastiska vänner. Det är de som har fått mig att inse att livet är värt att leva. Trots att såren aldrig läker.

Mamma, pappa, lillasyster och mina världens bästa vänner tack för att ni har gett mig styrkan att fortsätta kämpa. Tack!

Jag älskar er.

Jag ska klara det här. Allt för din, min familj och för mina vänners skull. Jag ska klara det även hur svårt det känns vissa stunder.

Jag har bestämt mig.
Jag ska klara det här.

Call me whatever cause your words don´t mean a thing.

Jag ska le den dagen då du faller.

Every step I take leads to one mistake.

I want your body, not your heart.

Läckra boyfriend jeansshorts från Gina.


De här snygga jeansshortsen skulle gärna få flytta in till min garderob nu till sommaren.

Jag ska glömma dig, men inte det som du gjorde.

Hur kan du tillåta dig själv att le?
Hur kan du fortsätta att vara den du är, när du vet att det du gjorde var fel?
Hur klarar du av att leva på samma sätt som förut?
Du betyder ingenting för mig.
 Ingenting.

Dagens köp.





Idag har jag varit med Stina och Jessi på stan. Mys. Köpte de här tre snygga topparna. Tyvärr så blev två av bilderna så här. Är riktigt nöjd med dessa.

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0