Sommarkänslor.







Igår provade jag lite kläder och knäppte dessa två bilder. Jag får sommarkänslor av de här kläderna.

Grym helg!



Idag kom jag hem från Mora. Jag har sovit hos Jessi i helgen. I fredags drog vi brudar till Rättvik på party, och i lördags drog jag och Jessi till Orsa. Grym helg med mina bästa!

Love.

Jag borde ge upp.

Jag minns så väl när vi träffades, du och jag. Jag kände direkt något speciellt, men jag visste inte vad det var. Men det jag vet idag är att det skulle bli svårt att glömma. Nästa dag när vi träffades igen, såg du mig i ögonen och böjde dig fram och kysste mig. Jag kände mig lycklig. Du var allt som jag inte vågade tro på från början, för du var så bra. Men jag visste redan från början att det skulle bli svårt, när avståndet var så långt. Men trots att jag visste byggde jag upp förhoppningar, som sen skulle gå sönder precis som mitt hjärta.

Jag gav aldrig upp hoppet om att det någon gång skulle bli vi. Men när du sa de där orden till mig, gick något sönder i mig. Mitt hjärta. Jag kände hur jag bara gav upp och föll den stunden. Men trots att jag vet att drömmen om dig och mig är omöjlig, så kämpar jag med att inte ge upp hoppet. Inte än. Aldrig. Trots att jag vet att jag borde. Men det är svårt att glömma någon bara sådär. Det vi alla. Även du och jag. Jag är dum som hoppas på något som är omöjligt. Jag vet ju att jag borde sluta hålla mina drömmar vid liv. Det vet jag. Jag var alldeles för dum för att tro på kärleken just då.

Tuff nitväst!



Idag har jag varit med min älskade Stina, och hon gav mig rådet att jag kunde ta av nitar från ett nitskärp och det gjorde jag. Från början var det här en helsvart väst sen satte Stina dit massa nitar och gjorde en tuff nitväst till mig! Den är grymt snygg, och Stina är grymt duktig på att pyssla och fixa.

Tack så mycket Stina!
Puss på dig älskade.

Kärlek.

Hos Ada.

Sitter hemma hos Ada, och vi väntar på Jessi. För hon jobbar till klockan nio. Sen blir de mys hemma hos henne.

Denim!

Love me, hate me. I don´t care anymore.



Vilket kap!



Den här tuffa klänningen köpte jag på H&M idag. För endast 50 kronor så blev den min! Ett riktigt kap. Tack vare Stina för det var hon som hittade den.

Tack Stina!

Snälla klocka gå lite fortare.

Sitter i skolan, och gör en engelska uppgift om Kalifornien. Det går så där. Just nu vill jag bara sluta, och dra ner på stan. Det ska bli roligt, och prova lite kläder.

Om ändå klockan kunde ticka på lite fortare iallafall...

Snygg topp och väst från H&M.

Läckra skor från H&M.

Ge mig de här snyggingarna!

Ge oss sol.

Sitter i skolan, och har engelska. Jag slutar tre idag, och vädret idag gör mig ledsen. Regn suck... Just nu vill jag bara ha sol och värme. Man blir så ledsen när de bara regnar hela tiden... Så solen kom fram, och gör oss lyckliga.

Thanks for making me a fighter.

girl you're amazing just the way you are

When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

Älskar dig
/Stajna

fixfixfix


Tänkte det va dags att fixa din blogg som du frågat mig så många gånger om. Hoppas det blev bra, men om du vill ändra nåt så är det bara att höra av dig sötan! Puss
/Stina

Snyggt!

Snygga shorts från H&M.

I can´t keep something that I never had.





Bästa vänner är som idoler, man älskar och beundrar dem.



Jag älskar er.

Promenad till donken!


Kvällens outfit!

Som sagt jag visste att det skulle bli en grym kväll, med mycket skratt och annat skoj och det blev det verkligen haha!
Underbar kväll.
Love <3

PARTY!

PARTY!

Dans på bordet!

Ikväll blir det grillning med mina babes. De kommer att bli en grym kväll, och jag tror på en hel del dans på bordet också haha :) allt kan hända ikväll! Så vi satsar på dans på bordet.




Ha de bra, för det kommer jag att ha! PUSS

Do you wanna dance?

De här snygga skorna från HM, skulle jag gärna vilja dansa runt med i sommar. Färgen och modellen är perfekt, och de skulle passa perfekt i min skosamling. Matchas snyggt med bruna ben och fötter. Mums säger jag bara!

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0