FUCK THAT NEW GIRL THAT'S BEEN IN YOUR BED, AND WHEN YOU´RE IN HER I KNOW I´M IN YOUR HEAD.

Godkväll! Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft. Nu händer det ingenting. Ligger bara i sängen och lyssnar på grym musik och spanar på snygga kläder. Mumma. Imorgon blir det simhallen med mamma, lillasyster och kusin Albin.

NI ÄR BÄST, JAG ÄLSKAR ER

Ni är bäst!
'
Hej alla fina! Kom hem för ett tag sen. De här dagarna som jag har varit hos mina bästa i Mora har bestått av massa roligt. Vi har tagit långa promenader, ätit massa gott, kollat på massa olika filmer, skrattat och har gjort så mycket annat roligt.

Jag älskar er!

GOD MORGON

Igår åkte jag till Mora för att vara med Ada, Keda, Gona och Jessi. Sov hos Keda inatt. Vi vaknade för ett tag sen. Har ätit frukost och nu sitter jag och dricker en varm kopp kaffe medans Keda duschar. Solen skiner ute idag och det är jag jätte glad för! Ha en bra dag!

LOVE

Kom precis ut från duschen. Har fixat mig och snart bär färden av mot Mora till mina bästa. Ha en bra super bra kväll! För det ska jag ha! Puss.

HÖSTLOV

Kom hem för ett tag sen. Nu har jag höstlov i en vecka. Efter skolan blev det stan. Köpte en ny vinterjacka och så träffade jag min kusin Jannicen och hennes dotter Inez. Jag har inte träffat dem på jätte länge så det var jätte trevligt. Ska åka och hälsa på dem på lovet. Ska bli mysigt. Vad händer ikväll? Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag hoppas på något roligt. Nu har jag klickat hem lite snyggt från H&M.

I WANNA BE LOVED BY YOU

Fredag idag och sista dagen innan jag får höstlov. Nu väntar vi på att klockan ska bli halv elva, så vi kan gå och äta lunch. Efter skolan blir det stan. Nu börjar det närma sig 3 november också och jag längtar! Ska dra ut på en lång promenad när jag kommer hem tror jag. Skönt!

WE HAD MAGIC AND THIS IS TRAGIC

IT WAS DARK AND I WAS OVER. UNTIL YOU KISSED MY LIPS AND YOU SAVED ME.

Kom hem för ett tag sen. Kom nyss ut från en varm och härlig dusch. Idag hade vi demokrati dag så har varit på Mora Parken hela dagen istället för i skolan. Åt jätte god mat där och efter det blev det stan med mina bästa. Slapp Naturkunskaps provet idag. Underbart, men ska göra det efter lovet istället... Nu händer det inte så mycket. Musiken är på hög volym och jag dricker en kopp varm kaffe. Mumma. Blir nog en vända på stan imorgon också kan jag tro. Får se hur det blir med den saken. Imorgon är det sista dagen innan det blir lov en vecka.

I HOPE KARMA SLAPS YOU IN THE FACE BEFORE I DO

Godkväll! Tog nyss en härlig varm dusch. Det var riktigt skönt, för jag har varit så frusen hela dagen. Vill ha sol och värme. Har pratat med bästa Ada för ett tag sen och fikat för min älskade Pappa fyller 37 år idag. Grattis igen Pappa! Farmor, Farfar, kusin Albin och Farbror Johan var nyss här och fikade med oss. Mys. Jag sitter och drömmer mig bort och vill klicka hem massa snyggt som jag har spanat in.

DU SER MIG, JAG SER DIG

Hade sovmorgon idag. Skönt att sova en liten stund längre iallafall. Fick veta vad jag fick på två prov nu och nej det gick inte bra. Men jag ska klara omproven. Det ska jag! Nu har vi lektion, men vi gör ingenting. Sitter bara och kollar runt vad som händer här.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!

Grattis på födelsedagen Pappa! Hoppas du får världens bästa födelsedag! Jag älskar dig.

WE ARE ALL BORN SUPERSTARS

Godkväll! Hade prov idag. Får hoppas att det gick bra. Har nyss pratat med bästa Ada. Mys.

BOYS, THEY'RE ONLY GOOD FOR FRUIT I MEAN BANANAS

Godkväll! Försöker att plugga till provet som vi har imorgon, men det är så många sidor... Har ingen lust med det alls just nu känner jag. Men jag får försöka att bita ihop och se det positivt. Det kommer att gå bra hoppas jag. Idag blev det stan efter skolan.

ÄLSKA

SOMEONE CALL THE DOCTOR CAUSE I LOST MY MIND

Godkväll! Idag har jag bara tagit det lungt. Försökte att plugga en stund, men jag tröttnade snabbt. Precis som vanligt haha. Har duschat och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik som gör mig glad och party sugen.

WHEN THEY SAY YOU SHOULD CHANGE CAN YOU LIFT YOUR HEAD HIGH AND STAY STRONG

Somnade vid fyra eller nå, men vaknade vid tio imorse. Har ätit frukost och funderar på att gå ut och ta mig en promenad. Ska försöka att plugga lite Inköp och varuhantering också. Just nu lyssnar på bra musik och spanar på snygga klänningar på Nelly.

ÄLSKAR

Älskar denna låt. Blir så glad av den!

PARTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHT

HE LIES, HE BLUFFS

Godkväll! Vaknade nyss. Somnade till lite och det var rikitgt skönt. Har nyss ätit nuggets och ris. Mumma. Nu lyssnar jag på musik som gör mig på gott humör och jag vill ut och dansa! Känner mig lite frusen. Idag har det inte varit så kallt som det brukar vara. Skönt. Känner mig väldigt stolt över mig själv för att jag tog tag i pluggandet idag och fick ganska mycket gjort. Det känns bra.

HE IS A REBEL WITH A TAINTED HEART

Sov riktigt gott inatt i min nya säng. Har hunnit med ganska mycket pluggande idag. Det känns bra. Det är lördag idag och vad ska man hitta på tro? Ja, ska nog ut och köra lite bil idag och ta mig en lång promenad senare.

JAG SER ATT DU LER

Godkväll! Har nyss ätit pizza. Mumma. Ikväll blir det mys i soffan och Idol. Inatt ska jag sova gott i min nya säng som jag köpte idag. Ska även försöka att plugga lite innan Idol börjar. Det behövs verkligen. Har så mycket som måste göras. Farbror Johan var nyss och hälsade på en stund. Trevligt trevligt. Vad händer mer ikväll då? Ja, jag vet inte. Ska nog bara vara hemma tror jag. Ha en bra kväll!

HOPE I'LL BE FINE

Fredag idag. Har nyss ätit lunch. Hade ingen turism idag. Sitter fortfarande i skolan, sen blir det att åka till Jysk.

JAG SER DIG PRATA MEN HÖR INTE ETT DUGG

Ont i huvudet. Jag borde plugga. Men har ingen lust alls. Har så mycket som borde göras. Måste ta tag i pluggandet känner jag. Fick en guldbonus från H&M idag på 500 kronor. Det satt riktigt fint!

DU

Kom hem för några timmar sen. Kollar på massa tjusiga klänningar från Nelly som jag gärna skulle vilja klicka hem. Mums.

BÄSTA

Har nyss haft lunch. Nu sitter vi och tar det lungt. Om ett tag ska vi ha svenska.

YOU HAD THE CHANCE BUT YOU BLEW IT

Godkväll! Ligger i sängen och lyssnar på musik. Slutade tidigt idag. Efter skolan blev det tacotallrik och mys med mina bästa, Ada och Keda. Dessutom en riktigt god latte efter det. Mumma. Den 3 november tar jag ännu ett steg närmre det som jag har velat så länge. Då blir det lite planering och så. Får hoppas på det bästa då.

I CAN FEEL IT BABY, CAN YOU?

Hej hej! Vilket tråkigt väder det är ute idag. Hör och ser regnet utanför fönstret. Blir så deppig. Har nyss ätit lunch och nu sitter och försöker att göra klart lite frågor. Jag, Keda och Ada spelar musik på hög volym och har det bra där vi sitter. Ni är bäst!

PLAY YOUR CARDS, BE A STAR

Kom hem för ett tag sen. Har nyss duschat och käkat pannkakor. Hade ingen turism idag så vi fick sluta tidigare. Så jag, Ada och Keda drog upp till Noret för att fixa lite och sen drog vi ner på stan. Sen gick jag och Keda och fikade. Mys. Vädret idag gör mig deppig. Usch... Men lyssnar på musik som gör mig gladare. Vi ska ha praktik vecka 47 till 50 och jag och Keda ska vara på Dollarstore. Blir nog att köra lite idag också. Det är så sjukt kul att köra bil tycker jag.

TRYING TO CONTROL MY TEARS


Igår var jag ute och övningskörde. Det gick jätte bra! Sålde lite salami också. Vaknade för ett tag sen. Har nyss ätit gröt och druckit morgon kaffet. Blir nog att ut och köra lite bil idag också. Tråkigt väder ute. Kallt och solen syns inte till. I fredags fick jag även ett efterlängtat brev.

PUT YOUR HANDS ON ME

God morgon!  Sovit gott? Jag har sovit riktigt gott. Vaknade för ett tag sen. Nu sitter jag och myser i morgonrocken. Har nyss ätit en stor frukost. Sitter och dricker mitt morgonkaffe. Solen skiner idag. Men kylan blir bara värre och värre. Fryser så fort jag går ut. Ska nog övningsköra idag också. Ska bli roligt. Älskar att köra bil. Sen blir det nog att gå ut och försöka sälja lite salami. Sen ska jag försöka läsa i den tråkiga boken som vi fick på svenskan. Blir nog kanske en promenad senare också.

DU GÅR MED BLICKEN VÄND KAN DU HA SETT MIG ÄN?

Godkväll! Idol, pizza och mys har min kväll bestått av. Mysigt. Fick även ett grymt resultat på turism provet som vi hade här för ett tag sen. MVG! Det händer sällan för mig kan jag säga. Så jag blev riktigt glad för det. Har även övningskört idag och det gick väldigt bra. Sen har jag tagit mig en lång promenad också. Imorgon tänkte jag bege mig ut för att sälja lite salami. Våran klass ska tjäna pengar så vi kan åka till Grekland i vår. Längtar! Just nu sitter jag och myser i morgonrocken och lyssnar på musik. Mys. Vad ska jag göra senare tro? Ska nog fixa lite sen gå och lägga mig.

THE SCARS OF YOUR LOVE THEY LEAVE ME BREATHLESS

Har nyss haft lunch. Nu sitter jag, Keda och Ada och tar det lungt och lyssnar på musik på hög volym. Om ett tag ska vi ha turism. Imorse möttes jag av en riktigt kall morgon. Usch. Hatar kylan. Vill att det ska vara varmt och skönt.

DU

Ska snart ha svenska. Sen lektionen efter så ska jag ha prov. Tråkigt.

I BET IT SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW

Har nyss duschat. Skönt för jag har varit så frusen hela dagen. Hatar kylan. Vill att det ska vara varmt och skönt ute. Hade prov idag. Hoppas det gick bra. Har prov imorgon också... Usch. Men aja, vad kan man göra åt saken? Lyssnar på bra musik och funderar på vad jag ska ha för kläder imorgon. Är på jakt efter en ny vinterjacka. Ska kika runt efter en lite överallt så hittar jag nog en som jag vill ha.

SKULLE DU ENS FÖRSTÅ?

Har läst lite och försökt att lära mig. Men mitt tålamod är inte det bästa när det gäller pluggandet och sånt där haha.

YOU TASTE LIKE WHISKEY WHEN YOU KISS ME

Ligger i sängen och försöker att få ork till att plugga. Men det går så där kan jag säga. Har prov imorgon också och på onsdag. Tråkigt. Hatar att plugga och ha prov. Men aja, jag får ta och göra mitt bästa. Efter skolan blev det stan en stund med mina bästa. Mys. Internet har inte funkat för mig varken igår eller idag i skolan och jag blir galen. Nu ska jag väl försöka ta tag i pluggandet och göra mitt bästa. Puss så länge!

LEENDET DU LOG

WE FOUND LOVE

Har sovit en liten stund. Var riktigt skönt. Har försökt att plugga lite. Men har ej ork till det känner jag. Vill inte. Så jag sitter vid datorn istället. Lyssnar på bra musik och har nyss ätit. Sitter och kollar på kläder och sånt som jag skulle vilja ha. Men tyvärr så har jag ej pengar som räcker till det. Vilket jag tycker är så tråkigt.

JAG ÄLSKAR ER MINA BÄSTA VÄNNER

J- Jennifer, B- Brekenda, A- Adriana.

Jag älskar er!

YOU'RE MY SUN WHEN THE RAIN IS FALLING

Kom hem för ett tag sen. Har tagit en dusch och nu ligger jag här i sängen. Lyssnar på musik och ska snart gå och äta. Sen blir det att försöka plugga, men jag har ingen lust alls. Har prov imorgon. Jag orkar verkligen inte... Får se om jag får någon energi till att orka plugga när jag har ätit. Ska även dricka massor av kaffe. Ska bli riktigt gott! Det behövs verkligen känner jag. Är så trött och att se de där skolböckerna gör mig ännu tröttare.

YOU SEE ME ROLLIN

Vi kollar på Partaj och ligger i soffan och skrattar haha.

GE ALDRIG UPP

Skola imorgon. Börjar klocka åtta och första lektionen är Inköp och varuhantering.

PROMENAD

Vi kom nyss hem från en lång promenad. Vi gick i regn och kyla, men det stoppade inte oss. Det var riktigt skönt att ta sig en promenad. Har ätit och ligger i soffan och kikar på tv just nu.

JAG SER DEN KYLIGA HÖSTEN UTANFÖR FÖNSTRET

Jag och Ada har nyss ätit god mat. Nu ligger vi i soffan och myser och kollar på tv. Idag är det inget mysigt väder ute ser jag. Mamma ringde nyss och sa att det snöade hemma.Usch. Jag saknar solen och värmen. Nu är det bara kallt och tråkigt väder ute. Är det någon som håller med? Jaja, det går inte att göra något åt vädret. Hösten är här och löven faller från träden och ändrar färg. Jag saknar den blåa himlen, det gröna gräset och solen som värmer kroppen.

SOMETIMES IT'S HARD TO FOLLOW YOUR HEART

WHO'S LAUGHING NOW?

So you think you know me now. Have you forgotten how you would make me feel when you drag my spirit down?
But thank you for the pain. It made me raise my game and I´m still rising.

Who's laughing now?

VI HAR SÖNDAGSMYS

Bild från igår.
Jag och Ada ligger i sängen och har söndagsmys. Har kollat på lite filmer och ätit godis. Nu lyssnar vi på musik och tar det lungt. Stannar i Mora och sover hos Ada inatt också. Mys.

MYSER

Jag och Ada ligger i soffan och kollar på tv. Ätit gott och nu sitter vi här och kollar runt lite på vad som händer. Mys.

KÄRLEK

Några av bilderna från våran mysiga dag i Rättvik.
Idag har det varit riktigt kallt ute. Usch, hatar kylan. Jag, Gona, Keda och Ada drog iväg till Rättvik för att gå runt och kika lite på marknaden idag också. Det har varit en riktigt mysig dag. Vi kollade runt på vad marknaden hade att erbjuda och sen gick vi och åt på en pizzeria där. Mys. Sen gick vi ut på den långa bryggan som finns i Rättvik. Jag har gått på den förut men det var jätte länge sen. Solen sken så det var riktigt bra. Mysig dag.

GODMORGON


Godmorgon! Jag och Ada ligger i sängen och har nyss vaknat. Var vakna typ till sju imorse. Vi har suttit med datorerna hela natten och jag har kollat på massa bra filmer. Jag, Ada och Keda ska till Rättvik idag också. Mys.

FAN VAD COOOOOOOOOLT

Jag och Ada ligger och har det kul på Facebook. Ada får massa fina överraskingar av mig och hon blir så glad haha. Vi lyssnar på cooooool musik och har det riktigt bra här i sängen med våra datorer.

LJUVLIG MUSIK

Jag och Ada ligger i sängen med varsin dator och Ada spelar så ljuvlig musik för mig.

ALLT SOM VAR DU OCH JAG


HEJ

Jag och Ada sitter i soffan med en varsin dator och spanar runt på vad som händer. Vi saknar Keda och önskar att hon vore här nu.

DU MED GLIMTEN I ÖGAT

SIMPLY THE BEST

Godkväll! Sitter i soffan hemma hos Ada och kollar på Idol. Idag har det varit en helt underbar dag. Fikade med mina bästa efter skolan och sen drog vi till Rättvik på marknad och kom nyss hem för ett tag sen. Dricker en ljuvligt god drink som Ada har fixat. Mums!

GODMORGON VÄRLDEN!

Sitter och tar det lungt och lyssnar på musik med Keda och Gona. Mys.

DINA LÄPPAR MOT MINA

Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag. Möttes av en kall morgon. Usch hatar kylan. Fredag idag och jag sitter i skolan. Har svenska just nu. Slutar tidigt idag.

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER

Godkväll! Ligger i sängen och tar det lungt. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Slutar tidigt imorgon. Då blir det nog stan tror jag. Sitter och funderar på vad jag ska ha för kläder imorgon. Jobbigt läge haha. Ska gå och prova lite så jag vet vad jag ska ha på mig imorgon. Puss!

JAG VILL HEM


Har lektion och som tur var hade vi prov nästa vecka. Tack och lov för det. Vill sluta mitt huvud värker som satan och jag är trött...

DU FÅNGAR MIG PÅ BILD

Godmorgon! Hade sovmorgon idag. Nu är jag i skolan och har Naturkunskap. Tråkigt. Hatar Naturkunskap... Är hungrig och vill ha lunch.

YOU TOOK MY HEART AND PUT IT BACK TOGETHER AGAIN

DU FÅR MIG ATT FORTSÄTTA DRÖMMA


Har nyss ätit mammas hembakade pizza. Mumma! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på bra musik. Har prov imorgon, men har inte pluggat alls. Så jag får väl hoppas att det går bra ändå. Har även sovmorgon imorgon också. Sen ska svenskan vara klar den här veckan också och jag är inte klar på långa vägar. Usch. Hur tror de att man ska hinna med allting egentligen? Jag fattar inte hur de har tänkt.

JAG ÄLSKAR ER


Har slutat för ett tag sen. Nu sitter jag och Keda och väntar på Ada. Sen ska vi ha skoj.

SE MIG I ÖGONEN BABY


Sitter och har lektion. Är hungrig... Skulle vara gott med något ätbart just nu känner jag. Får se om det bli en åktur idag också när jag kommer hem.

DU FINNS DÄR FORTFARANDE, I MITT HUVUD

Har haft svenska nyss. Nu sitter vi här och ska snart ha lektion. Slutar kvart i fyra idag. När jag kommer hem blir det en promenad tror jag. Ska bli skönt.

JAG GLÖMMER DIG ALDRIG


Har nyss varit ute och kört. Känns som om det var jätte länge sen jag satt bakom ratten, men det gick jätte bra! Längtar tills jag får körkort. Nu pratar jag med Ada. Mys. Imorgon är det sovmorgon.

NÄR JAG TRILLADE OMKULL


Har rast nu. Skönt. Jag, Keda och Ada sitter här på bänken och tar det lungt. Solen skiner och jag, Keda, Ada, Elin och Lollo tog en sväng upp till Donken tidigare idag. Mys. Slutar kvart i fyra idag.

VILKET SKÄMT


Har haft prov. Vilket skämt. Nu ångrar jag mig bittert att jag inte har lyssnat på lektionerna. Men skitsamma.

DU ÄR MIN HJÄLTE


Godkväll på er! Ligger i sängen och har försökt att plugga, men det gick åt helvete. Jag hatar att plugga och hur fan ska man hinna med att plugga när man har prov så ofta som vi har? Jag fattar inte hur de där har tänkt med att vi ska hinna plugga till alla prov hela tiden. Nej, jag fattar inte. Jag vet inte vad jag ska hitta på just nu.

VARJE STEG

Efter skolan blev det stan med mina bästa. Kom hem för några timmar sen. Har ätit, duschat, kollat på tv, målat naglarna och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Borde egentligen plugga till det där provet imorgon. Men hur ska jag kunna göra det när jag fattar noll?

SNYGGT


Vill ha dessa snyggingar från H&M.

SNÄLLA GE MIG TVÅ SEKUNDER INNAN DU GER UPP


Godmorgon! Sovit gott? Tillbaks i skolan efter en helt underbar helg. Sitter med mina bästa och lyssnar på bra musik. Har Inköp och varuhantering just nu. Tråkigt. Prov idag på turismen. Hoppas det går bra.

NI ÄR BÄST


Har haft en helt underbar helg med mina bästa Ada och Keda. Varit ensam hemma i helgen så vi har myst och haft det bäst. Kollat på massa bra filmer och druckit goda drinkar och gjort massa annat roligt.

Ni är bäst. Jag älskar er!

SKJORTA - CUBUS

Köpte den här snygga skjortan i fredags på Cubus. Älskar den!

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0