SÅNG PÅ SÅNG



MUSIKEN ÄR PÅ HÖGSTA VOLYM OCH TAKET LYFTER



Invigde min vita söta pyamas inatt. Den som jag beställde på H&M för ett tag sen. Den är skön och söt hihi. Men som sagt fick inte mycket sömn inatt... Jag gick upp tidigt imorse och städade lite och tog en promenad. Drack mitt morgonkaffe och sen la jag mig i sängen och somnade till slut en stund.

Solen tittar fram då och då. Men jag tycker att den ska vara framme hela tiden. Känner mig lite trött fortfarande. Men jag hoppas på mer sömn inatt.

LILLASYSTER OCH JAG




Jag älskar dig min finaste.

LIGGER VAKEN NÄR ALLA ANDRA SOVER



Har knappt sovit något inatt... Känner mig trött men kan inte sova. Funderar på att kanske gå ut och ta en promenad så här tidigt på morgon kvisten. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Lyssnar på musik på låg volym. Inget party här direkt haha. Har försökt att sova men det är omöjligt.

SHOW ME YOUR TEETH



Nu spelas det musik på högsta volym i huset och jag är så sugen på att dansa mig svettig på ett hett dansgolv just nu. Skulle göra denna lördag perfekt!

ALLTING SNURRAR RUNT




Har legat ute i solen nästan hela dagen. Underbart skönt. Har även ätit riktigt god pizza idag. Mums.

VAR SKA VI SOVA INATT?



LÅT DET VARA SOM I EN FILM



Du kan gråta mitt på gatan.
Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.


DET EKAR ÖVER HELA STADEN



Snart är det Musik och Motor och då ska mina fina Ada och Stina bo hos mig. Längtar tills de kommer. Vi ska ha det så otroligt kul!

DET ÄR FEST HOS MIG IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN



Kaffe och bra musik är det som gäller just nu. Solen hälsar på även idag. JA! Promenad blir det sen. Sen ska jag även gå ut och lägga mig i solen. Ska bli underbart.

Ha en underbar lördag alla.

JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN






 
Kom hem idag. Åkte till Mora i onsdags och har varit med min bästa Ada. Vi har gjort massa kul. Varit i Orsa, tagit långa promenader, käkat kebab på kajen, solat och badat. Mitt första dopp i sommar. Sen har vi gjort massa annat skoj också. Mysiga dagar.

FAST DU INTE LYSSNAR VET JAG ATT DU HÖR ÄNDÅ





Mina nya älsklingar i garderoben.

Kan inte tänka, jag står bara här och ler.




De här snyggingarna från H&M ska snart få flytta hem till min garderob. Längtar tills de finns där inne.  

Hos fina



Ada mötte upp mig på stan. Sen gick vi runt och kikade lite. Köpte en röd kofta som jag blev så kär i hihi. Bilder på den kommer nog imorgon tror jag. Snart ska vi dra ner till kajen och käka glass. Party senare i Orsa.

I´m your biggest fan



Natten är ung.

Långsamma steg framåt. Hastiga steg bakåt.


 
Jag har nyss duschat. Nu är det kaffe och grym musik som gäller. Ska dra till Mora om ett tag. Ska bara packa det sista. Ikväll blir det Orsa med mina fina Ada och Stina. Sitter och kollar på kläder på H&M. Har redan bestämt vad jag ska beställa nästa gång haha. Jag är en riktig slösa. Jag kan inte spara pengar. Det är omöjligt för mig.

När jag är alldeles för full


 
Jag vet att det alltid är du som håller min hand när jag tappar balansen de gånger när jag är alldeles för full.

HEY THERE SUMMERBOY



Galna sommarnätter och heta kyssar.


 
Dricker kaffe och lyssnar på musik. Hoppas mitt H&M paket kommer idag. Vad man ska hitta på idag är ännu oklart. Blir säkert en promenad senare. Känner mig trött och sliten.

DU OCH JAG



 
Jag älskar och beundrar dig. Du får mig alltid att le. Jag är så stolt över dig. 

Jag älskar dig.

I loved every second of that night.

 

Vi träffades på de där uteställena
Vi dansade och du bjöd på drinkar
 Efterfesten var hos dig och din vän
 Du förtrollade mig
 Jag föll för dig.

Strippa för mig



Kan du strippa för mig
 Och klä av alla dina känslor
Och säga det är du och jag nu älskling?

Jag älskar när du ler
Och smeker mitt hår
För då vet jag att det inte bara hände igår.

IDAG BLIR DU 17 ÅR ÄLSKLING!



Idag fyller världens bästa Keda 17 år! Jag hoppas du får världens bästa födelsedag! Hon åker till Kosovo idag och jag kommer att sakna henne så! Ha det så roligt älskling. Så ses vi direkt när du kommer hem.

Jag älskar dig!

My lips.Your lips.



Dricker kaffe, lyssnar på musik, kollar kläder på H&M och tar det bara lungt. Ska nog ut och ta en promenad senare.

Andetag som smeker



Den där charmen. De där ögonen. Det där leendet. De där kyssarna. Jag minns.

DON´T STOP BELIEVING!









I fredags hämtade jag mina paket från H&M. Här är några av sakerna jag beställde. SNYGGT!

Dansbandsveckan.











Igår kom jag hem från en vecka i Malung. Den här veckan har bestått av jobb, fest, alkohol, skratt, tårar, snygga killar,  dans, sång, hamburgare, roliga kvällar i öltältet och nätter på Tom´s Bar, mys med släkt och massa annat skoj. Har slösat på pengar men det var det värt. För det har varit fantastiskt kul. Igår åt jag en tacotallrik som var så god att det knullade i munnen. Jag och min fina kusin Jessica har haft det så kul varje dag. Kommit hem sent på morgonen och har inte fått mycket sömn haha. Träffade snygga Scotts-Henke. Den här veckan har varit underbar. Tack alla!

Malung nu.

Nu är jag i Malung. På måndag börjar jobbet. Ska sova hos en av mina mostrar. Familjen och jag åkte hit tidigt imorse. De ska va här tills imorgon. Sen stannar jag här hela veckan för jobb. Imorgon börjar dansbandsveckan. ROLIGT.

New darlings in the closet.










Hämtade mitt paket med lite smått och gott från H&M idag. Mina andra paket kommer senare och jag längtar! Hatar detta väder när de bara regnar hela tiden. Man blir så ledsen av vädret. Usch.

YEAH!




Igår drog jag till Mora för att träffa älsklingarna. Keda mötte upp mig på stan och hon fick även sina presenter då. Hon åker till Kosovo snart och jag kommer att sakna henne så! Imorgon får jag min lön. JAAAA! I veckan väntar det jobb. Pengar är ju alltid behövligt och bra att ha. Igår blev det Orsa. Träffade Elin och Sandra som jag inte har träffat på väldigt länge. Det var riktigt trevligt. Jag är trött, sliten och frusen. Fick inte mycket sömn. Hoppas det blir bättre inatt haha.

Kalla vindar.



Underbar frukost. Promenad och dusch. Sol idag men inte direkt någon sån där jätte varm värme. Men jag hoppas värmen kommer senare idag. Lyssnar på musik och dricker kaffe.

Saknar mina bästa.

Lillasyster och jag.




 Igår blev det mys framför tv:n. Johan Falk och massa gott. Jag älskar de filmerna. Dessutom så är snyggingen Joel Kinnaman med och det gör ju filmerna ännu bättre än vad de redan är. Ingen sol idag och det gör mig besviken. Jag som hade tänkt att ligga ute i solen och känna hur solen värmer mot huden. Nu sitter jag och dricker kaffe. Lillasyster och jag lyssnar även på grym musik. Blir en promenad senare. Ska bli skönt.

Hello baby.



Idag har jag legat ute i solen och solat med lillasyster. Nu sitter jag och dricker kaffe, spanar på snygga kläder och lyssnar på bra musik. Igår kom jag hem från en trevlig helg i Särna. Vi bodde en mysig stuga. Inatt fick min kusin Kim en son. Så nu har lilla Timmy blivit storebror. Fick nyss en bild av den lilla söta killen. Jag tror han ska heta Alexander.

GIRLS GIRLS GIRLS!



Promenad imorse. Har nyss duschat. Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på grymt bra musik. Sen ska jag börja fixa mig för sen ska jag dra till Mora. Åh vad jag längtar för då får jag träffa mina bästa! Det känns som en evighet sist.

Sorry if I ain´t perfect.



Have you lost your tounge? Just say something.



Promenad idag. Nu sitter jag och dricker kaffe och längtar efter solen. Älskar mitt snygga armband från H&M. Det är så snyggt med den turkosa stenen. Turkos är en så härlig färg. En riktig sommarfärg.


You´re the light in my day.



Yesterday it´s just a memory.





Den här snygga jeansskjortan kan användas till mycket. Jag älskar den och den är en av mina favorit jeansskjortor.

Watch my world spin.





Den här ljusaprikosa klänningen från Gina köpte jag förra sommaren tror jag på rea och den är bara använd en gång! Dåligt av mig tycker jag för den är grymt snygg! Det ska ändras på tycker jag. Jag får ta och använda den fler gånger än bara en gång. Den är jätte söt och det är jätte snyggt om man bara har ett par vanliga tygskor till eller ett par läckra sandaler. Ett par snygga vassa klackar är även snyggt. När jag använde den hade jag ett brunt flätat skärp till och det var riktigt tjusigt.

HÄRLIGT VÄDER NU FATTAS BARA MINA HÄRLIGA TJEJER!





Glad tjej! För idag är solen framme och värmen är underbar! Det som bara fattas nu är mina bästa vänner. Då skulle dagen vara PERFEKT! Då hade det blivit massa kallt gott dricka, skratt och snack. Så där som bara vi kan. Har även tagit en promenad. Hoppat studsmatta för glatta livet haha och stekt i solen.

Saknar er mina bästa vänner!

Hurry up before I change my mind.



Heartbreaker pain is your addiction.





Snygga outfits från min garderob.

Your lips, your eyes, your smile, your kiss. I must admit it´s a part of me.



Ledig två veckor nu framöver. Sen blir det jobb. Om ändå solen hade kunnat vara framme varje dag så man hade kunnat ligga ute i solen. Men jag antar att man får ha lite tålamod med det. Den kommer väl fram snart hoppas jag. Tog en promenad idag. Härligt.

Åh vad jag saknar mina bästa!

Jag kan spelet.



Jag vet hur du vill komma åt mitt inre och förstöra det så där som bara du kan. Jag vet att du vill se mig falla och ta all styrka ifrån mig. Men jag kan säga att det är oklokt av dig för du vet ju att jag är tusen gånger starkare än dig och jag klarar av mer än du någonsin kan tro.

Mitt hjärta och min själ har fått ta mycket stryk pågrund av mina misstag och de beslut som jag har tagit. Men jag står fortfarande upp och du kommer aldrig att få se mig falla. Du kommer aldrig att få se mina tårar. Jag känner såna som du. Jag vet hur ni fungerar. Jag kan spelet. Jag vet vad reglerna går ut på. Att förstöra en inifrån och ut. Jag vet. Jag kan det där. Jag vet hur det fungerar. Jag kan spelet utantill. Så lägg ner spelet. Det fungerar inte längre.

Ge aldrig upp.



Så många gånger har jag bara velat försvinna. Försvinna från verkligheten. Så många gånger har jag bara velat ge upp. Men vet du varför jag står här idag? För att jag klarade av att vara stark och att aldrig ge upp. På något sätt så gav jag aldrig upp hoppet om att det skulle ordna sig. Att allt skulle bli bra. Så jag fortsatte att kämpa. Jag har fortfarande sår som aldrig läker inuti. Men du finns för mig trots att du är i himlen.

Ända sen jag var liten så har jag fått lära mig att aldrig ge upp. Jag har haft lust med det så många gånger. Men då har jag tänkt att varför ska man ge upp när det fortfarande finns hopp och andra som tror på mig? Det är då det är meningslöst. Om man bara ger upp hela tiden. Man ska försöka och kämpa till man inser att det inte går längre. Tills man vet att det är meningslöst. Det gäller allt. Men trots att jag har fått lära mig att aldrig ge upp så har jag gjort det så många gånger ändå.

Jag har fantastiska människor i mitt liv. Människor som tror på mig. Människor som stöttar och älskar mig för att jag är den jag är. De människorna är min familj och alla mina bästa vänner. De ger mig styrkan och förmågan att klara av vad som helst. De ser sånt som andra inte ser i mig. De ser mig på ett annat sätt som inte andra gör. De dömmer mig inte på något sätt. De accepterar mig för den jag är och de människorna är fantastiska på alla sätt. Jag älskar och beundrar alla de som finns i mitt liv och jag vet att ni vet vilka ni är. Ni ska bara veta att det är ni som ger mig styrkan att kämpa. Det är ni som gör mitt liv till det fina liv som jag lever. Det är ni som får mig att le och skratta.

Jag älskar er alla.
Ni är styrkan och ljusen i mitt liv.
Ni är mina idoler och jag är erat fan.

GE ALDRIG UPP.

I can´t let go.



En blick och jag faller tillbaka.
Tillbaka till vad jag kände förut.
En kyss och jag börjar hoppas.
Hoppas på att min dröm blir till verklighet.
Ett leende och jag ler.
Ler för att jag tror att det är på riktigt.
Ett svek och min värld rasar sönder.
Rasar sönder i miljoner bitar.

Jag ska inte gråta en enda tår för dig mer. Du är inte värd det. Inte längre.






Lite outfits från min garderob. Älskar min puderrosa klänning och mina puderrosa shorts.

We just like to party.






Vaknade idag och mådde inte så bra. Men vad fan kul hade jag då iallafall! Som sagt så var jag på bröllop igår till en av mina farbröder som gifte sig och det var hur kul som helst! Brudparet gifte sig i kyrkan. Sen blev det fest i en bystuga. Där vi bjöds på mat och massa dricka. Bröllopet var jätte fint och alla var jätte fina. Det här var min outfit för igår. Nöjd.

Mitt självförtroende blev också bättre igår. När jag fick höra av flera att jag var väldigt lik Brooke Shields! Kan ni fatta? Hon är en av de vackraste kvinnorna som någonsin har gått i ett par skor! Jag beundrar henne verkligen hon är så vacker och är en väldigt duktig skådespelerska. Det gör mig så otroligt stolt att jag fick den komplimangen. Den betyder jätte mycket. Jag fick även höra massa andra fina saker som jag blev otroligt rörd av. TACK!

Tack alla för en jätte bra kväll!

Lift your hands higher.


 
Igår var det sista dagen på dagiset. Tråkigt. När jag vaknade idag gick jag ut och tog en promenad. Sen blev det duschen. Idag ska jag på bröllop. Ska bli roligt.

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0