VI

Ska snart ha resurs. Nu sitter jag och Keda här och tar det lungt. Helgen kommer att bli underbar!

Jag älskar er mina bästa vänner!

PUT YOUR HANDS ON ME

Pratar med mina bästa på Skype och planerar lite. Mys. Var hos läkaren idag. Det gick bra. Fick en remiss och hoppas att det här går nu.

VILL HA LUNCH


Godmorgon! Har haft sovmorgon. Just nu har jag Naturkunskap. Tråkigt. Längtar tills lunchen. Är så hungrig.

JAG MÅSTE VARA STARK OCH FORTSÄTTA KÄMPA

Slutar kvart i fyra idag. Har Projekt och företagande just nu sen ska vi ha Näthandel B. Imorgon är det äntligen den 29 september och då ska jag till läkaren och jag hoppas det går som jag vill. Så håll tummarna för mig imorgon!

HP10 FIKAR

Fikade på Björns lektion. Mycket bättre än att jobba haha.

JAG ORKAR INTE MED SVENSKA

Har nyss ätit lunch. Snart är det svenska. Orkar inte...

KROSSAD I BITAR


Kom hem för ett tag sen. Nu ligger jag i sängen och tänker på vart jag ska ha praktik någonstans. Blir galen för jag vet inte vart! Men det fixar sig. Idag har jag känt mig nere mer än någonsin... Hoppas dagen blir bättre imorgon.

VÄRLDENS BÄSTA

Tack mina finaste som gör att jag orkar och vågar. Ingen kan prata och skratta och ha det så kul som vi. Ni är de som tror på mig och stöttar mig. Det är ni som gör mig att jag orkar resa mig upp de gånger jag faller. Det är ni som alltid står vid min sida och ni får mig att orka kämpa. Ni är mina bästa vänner och jag älskar er!

Ni är världens bästa!

JAG MINNS HUR DET KÄNDES NÄR DU SATT TÄTT INTILL MIG

Har nyss ätit lunch. Soppa var det. Nu sitter jag, Keda och Ada är och myser på bänken.

DU OCH JAG

Du och jag.

JAG SER DIG STÅ DÄR OCH LE

Har lektion och gör ingenting alls haha. Försöker att plugga lite till provet som vi har om ett tag, men det går inte så bra. Kollar Facebook och läser bloggar. Jag är hungrig och vill ha lunch nu. Det skulle vara gott.

KÄNDE DU SAMMA SAK?


Hur kan jag ens orka bry mig om dig när du inte gör samma sak för mig?  Hur orkar jag ens känna tårarna rinna nedför mina kinder när dina inte är för min skull? Hur orkar jag ens skriva om dig när du ändå inte förstår? Vad är meningen liksom? Men jag gör det ändå. Vet du varför? För att du fick mig att falla så djupt och jag har så svårt att släppa taget. Jag har svårt att glömma det som hände. Det som hände mellan oss. Tog du mig bara för givet? För att du visste att jag var beredd på att falla? Blev allting som planerat? Jag tyckte om dig. Men kände du samma sak? Jag undrar fortfarande.

LOVE

Sitter i skolan. Ska snart ha inköp och varuhantering.

HJÄRTAT SVIDER

Har nyss kollat på Idol och ska snart gå och sova. Har inte pluggat och jag kommer att ångra mig surt imorgon när jag sitter där och ska skriva. Skitsamma. Godnatt och sov så gott. Puss!

WE FOUND LOVE

Åh vad jag älskar denna låt! Helt underbar!

WE'RE STANDING SIDE BY SIDE

Kom hem för ett tag sen. Orkar inte plugga till provet imorgon. Nej, jag orkar inte. Allt pluggande gör mig helt slut och uttråkad. Efter skolan blev det stan med mina bästa. Massa snyggt som ska inhandlas när jag får pengar. Längtar!

VÄLKOMMEN IN


Fick ett paket av bästa Ada idag och där i låg detta tjusiga nattlinne. Jag älskar det! Tack så mycket bästa vän!

PINSAMT VÄRRE

Just nu sitter jag och skäms. Skämde ut mig så otroligt nyss. FAN, FAN, FAN!!!! Usch det värsta som har hänt idag. Hahahahaha. Pinsamt värre säger jag då bara.

JAG SAKNAR DIG KUSIN

Jag saknar dig min kusin.

VÅGAR DU?

Ätit lunch. Ska snart ha turism. Sen vet jag inte om jag ska åka hem eller gå på stan. Jag får se hur det blir med den saken.

JAG ÄLSKAR ER

Väntar på att gå och äta lunch. Matsalen öppnar halv elva. Är så hungrig!

Ni är bäst!

JAG ORKAR INTE


Har nyss haft naturkunskap och provet gick inte bra. Tror att jag kommer att få lov att göra många omprov. Har prov imorgon också. Suck säger jag bara. Jag orkar inte.

JAG SAKNAR VÄRMEN FRÅN DIN HAND


Har inköp och varuhantering. Tråkigt... Sen har vi naturkunskap och då är det prov. Lunch och turism efter det. Efter turismen slutar vi.

KEBABPIZZA


Blev pizza även idag haha. Men idag blev det kebabpizza. Mumma. Snart ska jag gå och mysa framför tv:n.

CAN YOU TAKE ME HIGH ENOUGH?

Till den här långklänningen är både jeansjacka och skinnjacka snyggt. Älskar dessa två outfits.

MYS I MÖRKRET

Dessa mysiga morgonrockar och tofflor hade jag gärna velat mysa med i höst mörkret och när jag känner mig frusen. Snyggt och mysigt.

JAG DRÖMMER OM DIG

Kom nyss ut från duschen. Nu spelas det musik på hög volym. Har inte pluggat naturkunskapen något idag. Jag får se till att göra det. Men det är så tråkigt.

VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING MEN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN

JAG SER DIG PRATA MEN HÖR INTE ETT DUGG

Godmorgon! Vaknade nyss och jag ligger fortfarande i sängen. Idag måste jag plugga naturkunskap för vi har prov imorgon. Vi har prov nästan varje dag känns det som. Ska snart gå och åta frukost och dricka kaffe.

GODNATT

Ligger i sängen och kollar runt lite på vad som händer här inne hihi. Funderar på vad jag ska hitta på. Kanske sova? Jag säger godnatt nu ifall jag somnar haha. Puss!

KANSKE FINNS DET NÅGON CHANS KVAR FÖR OSS TVÅ


Sitter här i sängen och gör knappt någonting. Vad ska man hitta på en lördag kväll som denna då tro? Jag vet inte. Har nyss ätit pizza. Lyssnar på härlig musik och jag vill ut och dansa.


ROLLING IN THE DEEP

BOYS ARE TOYS

Dessa tre snyggingar från H&M vill jag ha nu!

THE SCARS OF YOUR LOVE REMIND ME OF US


Farbror Johan var nyss här och drack kaffe med mig. Riktigt trevligt. Träffar honom inte så jätte ofta som jag vill eftersom han jobbar i Norge.

GOT 2 LUV U



Älskar denna låt! Lyssnar på den hela tiden. Den är så underbar.

JAG ÄR NAMNET SOM DU HAR PÅ ARMEN



Lördag idag. Ligger här i sängen och lyssnar på bra musik som får mig att må bra. Orkar inte plugga. Jätte fint väder ute idag. Blir en lång, härlig promenad senare. Ska bli underbart. Har tråkigt för lillasyster är på kalas... Saknar min lilla sol.

DU GICK NYSS FÖRBI BABY

Om ett litet tag är det prov. Är hungrig och längtar till lunchen. Sitter med mina bästa och lyssnar på bra musik.

LJUSEN I MITT LIV

Egentligen borde jag jobba, men det är så tråkigt haha. Så vi tog lite bilder.

Ni är bäst! Jag älskar er.

SVENSKA NU


Har svenska och tur att vi har vikarie. Hade inte orkat med den där gubben idag känner jag. Orkar aldrig med honom. Sen är det prov. Hoppas det går bra. Efter det är det lunch och sista lektionen är turism.

DU HAR INTE EN ANING, ATT JAG TÄNKER PÅ DIG PRECIS JUST NU



Har försökt att plugga. Men nej, det går inte bra. Gör helst massa annat än att läsa i den där tråkiga boken. Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu. Är på jakt efter en ny vinterjacka.

VÄNTAR PÅ BÄSTA


Har äntligen slutat. Nu väntar jag på bästa. Bussen går typ fem över fyra och jag är hungrig... Kommer hem någon gång efter fem. Ska äta, duscha och plugga. Vill inte... Men aja, jag hoppas att jag får ett bra resultat på provet sen då om jag tar mig tid att plugga. Puss!

TRÖTT

Nu är det lektion. Hoppas vi får sluta tidigare idag. Det skulle vara jätte skönt. Annars slutar vi kvart i fyra. Drygt... Men när jag kommer hem så måste jag plugga till provet vi har imorgon. Det känns som om vi har prov varje dag och hela tiden.

DROP THE BEAT


Älskar dessa mockastövletter från H&M. Skulle vilja ha alla färger, men det har jag inte råd med tyvärr... De kostar 599 kronor. Grymt snygga!

PARKAS

Den här snygga parkasen från H&M tyckte jag va snygg. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. Khakigrön eller svart? Tycker om dem båda. Kostar 499 kronor.

IBLAND GÖR DET ONT

Har lyssnat på en föreläsning om björnar på naturkunskapen och har nyss ätit lunch. Ska ha svenska om ett tag. Tråkigt...

SPELET DU ALLTID VINNER





Det här gör jag istället för att plugga till Näthandel B provet haha. Läser
Sofis Mode och kollar på snygga kläder i H&M katalogen som kom på posten idag. MYCKET ROLIGARE. Som sagt, plugga är så otroligt tråkigt. Har hittat massa snyggt som ska inhandlas när pengarna kommer. Längtar! Sovmorgon imorgon också.

VÄRLDENS BÄSTA, JAG ÄLSKAR ER


Nu har vi Näthandel B. Vi tog nyss skolfoto. Gör inte så mycket, sitter bara och kollar Facebook och skriver här hihi.

Jag älskar er.

THE SCARS OF YOUR LOVE REMIND ME OF US




Kom hem för ett tag sen. Har nyss ätit och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och lite sånt hihi. Idag blev det stan efter skolan med bästa. Mys.

HEJ HEJ HEJ

HEJ


Har nyss haft svenska prov. Usch det kändes inte bra. Skolfoto idag.

I'LL DO YOU LIKE A TRUCK

DON'T FORGET ME, I BEG



Kom hem för ett tag sen. Har ätit och duschat. Borde egentligen ha börjat plugga nu till svenska provet. Men jag har ingen lust alls. Usch. Bara tanken gör mig trött och uttråkad. Skulle helst vilja ligga här i sängen med datorn och lyssna på bra musik istället för att plugga.

MASSAGE AV LOLLO

Får massage av Lollo. Så skönt.

VILL HA ER SNYGGINGAR


Älskar dessa snyggingar från H&M. Älskar pälsvästarna. Vill helst ha båda. Någon av dem ska snart få flytta in i min garderob. Den kommer jag att matcha med lite allt möjligt. Med en skinnjacka eller en fin blus. Sen kan man ju ha den till lite andra klädesplagg också. Mums. Drömmer mig bort nu.

SMILE FOR THE CAMERAS

 

FLYTTA IN TILL MIN GARDEROB LÄCKERBITAR

Snyggingar från Nelly. Skulle gärna vilja ha dessa tre snyggingar i min garderob.

JAG LER MEN DU VET INTE HUR DET KÄNNS INUTI


Har nyss ätit lunch. Gott var det. Nu sitter vi här och tar det lungt. Slutar kvart i fyra idag. Idag blir det att plugga till det tråkiga svenska provet som vi har imorgon. Usch. Blir nog en promenad när jag kommer hem också. Ska bli underbart.

VI ÄLSKAR RAST


Rast igen. Skönt. Jag, Keda och Ada sitter och spelar Barbie Girl på hög volym haha. Längtar till lunchen.

SÅ MÅNGA TÅRAR SÅ MÅNGA MINNEN

JAG MINNS ALLT

HOLD ME TIGHT BABY

Godmorgon! Har lite rast, ska snart ha lektion. Hatar att vara förkyld... Usch. Har två lektioner kvar innan lunch. Jag vet inte hur jag ska klara mig. Är så hungrig. Keda hälsar hihi.

SING TO ME BABY



Har legat och vilat lite i sängen. Underbart. Om en timme blir det Idol så jag ska mysa vid tv:n Lyssnar på bra musik och kollar på lite snygga kläder som jag gärna skulle vilja ha i min garderob hihi.

SOMETIMES IT HURTS INSTEAD



Kom hem för ett tag sen. Slutade tidigt för våran lärare är i Grekland. Vill också. Kom nyss ut från duschen. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på bra musik med mysdressen på och med en varm kaffe kopp bredvid mig. Mys. Har även råkat ut för en förkylning... Usch. Det här jävla regnet gör mig så deppig och sur. Hatar när det bara regnar hela tiden och det har det gjort hela dagen. Ska försöka plugga lite tänkte jag. Men det lockar inte alls när jag ser alla de där böckerna haha.

JAG SPELAR STARK FRAMFÖR DIG

Godmorgon alla! Sitter och ska ha lektion. Inköp och varuhantering. Tråkigt väder ute. Hatar allt satans regn. Usch...

OM DET ÄNDÅ VAR SOM I DRÖMMEN



Väntar på att pizzan ska bli klar. Sen blir det Idol. Mys. Städade inte min garderob som jag skulle idag, men men haha.

JAG SKA FORTSÄTTA DANSA UTAN DIG VID MIN SIDA



Godmorgon! Vad händer idag? Jo, ännu en dag som kommer att bestå av plugg. Fy vad jag hatar det. Det är inte kul för fem öre. Men jag antar att jag måste. Tänkte även försöka hinna med att städa lite i garderoben (det behövs verkligen ser jag) och så ska jag ta en lång härlig promenad.

Vaknade för ett tag sen. Har nyss ätit frukost. Gröt och kaffe blev det. Får se om det ger mig energin till att orka plugga haha. Ligger i sängen och lyssnar på musik. Mys.

HERE WE GO AGAIN I'LL BE THE LAST ONE ON THE DANCEFLOOR WHEN THIS PARTY ENDS



Tog mig ledigt från allt pluggande och läste Vecko Revyn isället. Mycket roligare. Hatar att plugga. Usch... Sitter nu i sängen och lyssnar på bra musik.

VISST KAN JAG LÅTSAS SOM INGENTING MEN JAG FALLER ISÄR ÄNDÅ



Osminkad tjej hihi.

Vaknade för ett tag sen. Ätit frukost och har gjort klart naturkunskapen iallafall. Men dagen kommer att bestå av mer plugg än så. Suck... Solen skiner idag och det blir nog en promenad senare. Ska bli riktigt skönt. Musiken dunkar i mitt rum och jag drömmer mig bort.

VÅRA BLICKAR MÖTS IBLAND



Godkväll! Har nyss kollat på Idol. Nu händer det ingenting speciellt. Nu är det bra musik som gäller.

KANSKE LÄKER SÅREN MED TIDEN KANSKE INTE



Pluggat lite, nyss ätit pizza och nu sitter jag här och kollar runt lite. Ikväll händer ingenting blir bara hemma.

LICK YOUR DOLLAR

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Väntar på bussen, sitter och leker med Macbook och har det skoj med bästa Keda.

BÄSTA

I LOVE YOU BOBO

Jag och Keda sitter kvar i skolan hihi. Sitter och tar massa bilder. JAG ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA VÄN!

KANSKE GÅR LIVET VIDARE ÄNDÅ

Ja, kanske är det så att livet går vidare ändå. Men bara kanske. För det är svårt att bara glömma och gå vidare. Det är svårt att försöka ta tillbaka något som man liksom aldrig hade. De säger att livet går vidare. Men när? Hur stark måste man vara för att orka? Hur mycket måste man kämpa för att komma tillbaka till dit man var innan? Så många frågor. Men alldeles för få svar.

Man säger att man inte bryr sig längre. Men det är inte alltid sant. Det är svårt att släppa taget om någon eller något som man verkligen brydde sig om. Det gör ont att släppa taget. Det gör ont att falla. Tårarna kommer och man vet inte vad man ska känna. Ibland är allting så svårt. Det är så satans enkelt att le. Trots att man är sliten i bitar inuti. Vad ska man göra när det känns så?

Kanske går livet vidare. Kanske någon gång. Kanske med tiden. Ja, kanske.

I LOVE YOU

YOU HAD THE CHANCE BUT YOU BLEW IT


Nu har jag skrivit klart och skickat iväg det. Äntligen kan jag sitta här och göra lite roliga saker hihi. Vet inte när jag ska åka hem. Idag var det tacobuffe. Mumma.

VI ÄR IRRITERADE PÅ HÖG NIVÅ!

Här är dagens outfit. Älskar den röda stickade tröjan. Det är Kedas. Nu sitter vi här och är irriterade på det jävla internet som bara fungerar ibland! Nu ska jag iallafall börja med turismen som ska skickas in idag för våran lärare är i Grekland. Så jag får se hur det går med det. Ska hitta lite fakta och sånt.

GODMORGON

Godmorgon godmorgon godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit jätte skönt iallafall. Har nyss haft svenska. Nu sitter vi här och ska snart ha resurs. Puss på er!

JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT





Här är halsduken jag köpte i tisdags. LOVE IT! Den är riktigt snygg och grymt skön. Invigde den idag och här är ett armband och ett halsband som kommer från Spanien. Fick det av en av mina farbröder idag. Fick även en klänning.

LÅT SPELET FORTSÄTTA JAG SPELAR DUM FÖR DIN SKULL




Idag fick vi våra Macbook datorer i skolan. Roligt hihi. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, kollar Facebook, läser bloggar och skriver här. Har en sån träningsvärk efter vandringen igår haha. Men det var jätte skönt med en lång promenad.

JAG ÄLSKAR DIG



Bästa Keda jag hoppas du mår bättre nu. Jag saknar dig!

HEJSAN ALLA



Jag och Ada kom nyss hem från vandringen vi hade i skolan. Ada sover och jag sitter här. Igår fick Ada en väldigt fin överrasking när hon låg och sov. Hon får en likadan idag haha. Känner mig helt slut i kroppen... Ska sova hos Ada inatt också. Mys.

DET KANSKE TAR EMOT MEN VI HÖR IHOP





JAG LURADE MITT HJÄRTA



Jag har ett väldigt trött sällskap just nu haha. Ada ligger i sängen och är väldigt trött. Medans pigga jag sitter här och diggar musik. Maten står i ugnen och vi längtar tills den är klar.

SNYGGT











Snyggt från H&M.

SNYGGT FRÅN H&M








Snyggt från H&M. Mumma.

JAG ÄLSKAR DIG



Slutade tidigt idag. Efter skolan blev det stan med Ada. Mys. Sen gick vi och handlade så nu håller vi på att göra mat. Köpte en vit stickad halsduk som jag har tittat på så länge. Så idag köpte jag den. Är väldigt nöjd. Bilder på den kommer imorgon. Inatt sover jag hos Ada. Imorgon ska vi på vandring med skolan och på torsdag får vi våra Mac datorer i skolan.

YOU PLAYED IT TO THE BEAT






Dessa snyggingar vill jag gärna ska bo i min garderob.

WE´RE THE COLOURS OF THE RAINBOW LET´S SHARE OUR POT OF GOLD



Kom hem för ett tag sen. Tog nyss en varm och härlig dusch och nu sitter jag här. Invigde min nya skinnjacka idag. Älskar den! Imorgon ska jag nog gå på stan.

SNART TURISM



Sitter i skolan. Ska snart ha turism.

SJUNGER OM OSS OCH FORTSÄTTER HOPPAS




Det har typ regnat hela dagen. Usch. Hatar regn. Ikväll blir det Idol. Hittat massa snyggt som jag mer än gärna skulle vilja beställa hem till min garderob. Men min plånbok tillåter mig inte för den ekar tomt. Slösa ja det är jag. Slösa ja det är jag tjalala!

INTE SOM FÖRUT



Vi är som främlingar för varandra idag.
 Jag har stirrat på telefonen alldeles för länge nu.
 Fortfarande inga tecken på att du fortfarande bryr dig.

JAG ÖNSKAR JAG SATT TÄTT INTILL DIG JUST NU



Halsband: Fått av min Mormor. Jag saknar dig min ängel.

Idag har jag pluggat lite och pysslat och gjort om jeans till shorts. Har nyss duschat och nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på lite andra roliga saker. Längtar ihjäl mig till den 29 september och tills jag får pengar. Imorgon är det skola och då får jag träffa min bästa igen. LÄNGTAR!



10 SANNINGAR OM JENNIFER MARIE CHARLOTTE ROBERTSSON



1. Jag har väldigt svårt för att spara pengar. Vilket jag inte kan göra överhuvudtaget. Jag är en riktig slösa. (Köper upp pengarna direkt och det finns alltid något nytt som jag vill köpa. Det här med att jag inte kan spara pengar oroar mig faktiskt lite när jag flyttar hemifrån. Hur det går får vi se då haha. Men det kommer inte att bli lätt kan jag då säga).

2. JAG ÄLSKAR MODE OCH ATT SHOPPA! (Min garderob svämmar över och den går knappt att stänga haha. Jag har så mycket saker att jag knappt vet vart jag ska göra av allting).

3. Jag älskar att sjunga, skriva och stå framför kameran. (Jag går alltid och sjunger och min största dröm är att bli känd).

4. Jag är galen i parfymer och klockor. (Men vem gillar inte att dofta gott? Hihi. Klockor är både grymt snygga och man håller koll på tiden).

5. Mina fobier stavas höjder, ormar, kryp och hårstrån m.m. (Hårstrån får
VERKLIGEN INTE komma i närheten av min mat. Om jag ser ett så tappar jag matlusten och kan inte äta mer).

6. Jag är FÖR snäll. (Vilket är väldigt bra. Men inte alla gånger).

7. JAG HATAR ATT PLUGGA! (Men vem älskar det egentligen?).

8. Jag snusar. (Varför sluta med något man älskar?).

9. Jag älskar barn. (De är så söta och roliga).

10. Jag älskar att ta långa promenader. (Det är så skönt att rensa huvudet en stund).

FRÅN GAMMALT TILL NYTT















Här är lite bilder från vad jag har sysslat med idag. Jo, jag började dagen med att börja städa lite i min överfulla garderob haha och hittade de här röda Crooker jeansen från JC som jag köpte för några år sen och har inte använt dem på flera år heller. Så jag tog saxen och började klippa dem till ett par shorts istället vilket jag tyckte var en smart sak att göra. Resultatet blev riktigt bra tycker jag. De är absolut snyggare som shorts än jeans. Sen hittade jag även ett till par Crooker jeans från JC som jag köpte för några år sen fast ett par svarta istället och även de fick träffa saxen haha. Blev även nöjd med de shortsen.

BORN TO BE WILD



Vaknade för en stund sen. Nu sitter jag och försöker göra klart de där frågorna som jag skulle bli klar med igår egentligen haha. Har två frågor kvar och de är riktigt kluriga så jag försöker hitta dem nu. Men det går inte så bra... Ska nog ta och äta frukost och dricka kaffe så hjärnan kanske fungerar lite bättre haha. Sen blir det nog en lång härlig promenad. Ska bli riktigt skönt. PUSS!

DANCE FUCKER DANCE



The Offspring spelas på högsta volym och taket lyfter haha!

YOU´RE GONNA GO FAR KID



Riktigt grym låt! Älskar den!

HJÄRTAT I MITT BRÖST



Det kändes som om någon slet ut det. Hjärtat i mitt bröst. Jag föll igen. Längre ner i det bottenlösa djupet.

LILLASYSTER OCH JAG



Ensam hemma med lillsyrran. Vi har käkat pizza och kebab. Mumma. Sen har vi kollat på TV. Nu sitter vi här och spanar. Såg att bästa Ada hade gjort ett inlägg på min blogg hihi. Tack älskling det var så fint och gulligt. Jag älskar dig. Ikväll är det fest i Bunkris. Men jag ska inte dit. Är barnvakt åt lillsyrran. För mamma och pappa ska dit. Men vem vet vi kanske drar dit haha.

Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat.

tja :)
har äntligen lyckats att komma in på jennifers blogg!!
ni ska bara veta hur lycklig jag är som har henne till min vän!!
den bästa och sötaste jennnifer!! älskar dig gummsen tusen gånger om!:)

och jag har tänkt och busa lite här och lägga ut en video när hon sjuner,
men lyckades inte tyvärr:(
men här kommer länk till min blogg, där kan ni oxå lyssna på den super duktiga och söta bruden!
http://adrianagroblica.blogspot.com/2011/09/jennifer-r.html


en bild på osss två, från jennifers födelsedag



// adrianaG<33

älskar dig gummmsen

SNYGGT




Snygg pälsväst från H&M. Kostar 599 kronor.

EN FRÖJD FÖR ÖGAT



Den här snygga fuskpälsen från H&M skulle jag gärna vilja möta höstkylan i. Kostar 599 kronor.

MARILYN MONROE FRAGMENT



Fragment- Dikter, dagboksanteckningar, brev.

Den här boken vill jag gärna köpa och läsa. Marilyn Monroe var en underbart vacker kvinna.

GUESS YOU AIN'T EVEN A MAN ENOUGH TO HANDLE WHAT I SING



Vaknade även tidigt idag. Kunde inte somna om. Har läst lite och skrivit shoppinglista hihi. Lyssnar på musik, kollar Facebook, läser bloggar och spanar på massa annat smått och gott. Åt frukost nyss. Idag ska jag försöka bli klar med lite frågor som ska vara inne på tisdag. Suck... Har gjort några stycken iallafall. PUSS!

DU VINNER ALDRIG



JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER



Skola idag. På turismen var vi på Zorn gården. Det gick bra. Efter skolan blev det stan en stund. Såg mycket snyggt som ska köpas när pengarna kommer. Längtar! Kom hem för några timmar sen. Snart blir det kycklingsallad. Mumma. Saknar mina bästa.

NYTT




Fick mitt H&M paket idag. Jag som har längtat så hihi. Älskar min nya skinnjacka. Mumma!

DON'T STOP BELIEVING

JAG ÄLSKAR DIG







JAG VISSTE INTE VART JAG SKULLE VÄNDA BLICKEN



Skola idag. Sovmorgon imorse. Idag har vi haft det lika roligt som vi alltid har det hihi. Kom hem för några timmar sen. Kom ut ur duschen nyss. Nu sitter jag här och kollar. Kollade nyss på Adas överraskning till mig. Blev jätte glad! Tack bästa!

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET



Älskar den här underbara klänningen från H&M. Mumma. Skulle gärna vilja klicka hem den nu. Riktigt snygg!

DU VET ATT JAG MINNS



Saknar solen och värmen. Nu regnar det bara hela dagarna usch... Kom nyss hem. Nu sitter jag här och kollar. Längtar till den 29 september. Hoppas allting går som jag vill då.

YEAH

I SKOLAN



Sitter i skolan och har Näthandel B. Gör ingenting sitter bara här och skriver och kollar Facebook haha. Slutar kvart i fyra... Sen blir det att ta bussen hem.

BELIEVE



Kom hem för ett tag sen. Åt, tog en dusch och nu sitter jag här. Händer ingenting speciellt. Imorgon är det sovmorgon.

DINA LÄPPAR



Snygga Megan Fox.

Sitter i skolan. Börjar Praktisk Marknadsföring B fem i ett. Inte kul med det kan jag då säga haha. Slutar kvart i fyra idag. Jaja, vad kan man göra åt saken liksom? Ingenting haha.

LOVE




Fler snyggingar från Modekungen.se. Mumma!

I LOVE THIS


Den här snyggingen från Modekungen.se skulle jag gärna vilja klicka hem nu på direkten! Grymt snygg!

IBLAND SVIDER SANNINGEN



Skola idag. Det gick bra. Imorgon är det prov på morgonen. Jag hoppas verkligen det går bra. Efter skolan blev det stan med bästa Ada och Keda. Mys.

EN KVÄLL SOM DENNA



Jag går omkring i staden där du bor.
Hindrar tårarna från att falla.
Det regnar och mina händer är kalla.
Vad ska jag göra en kväll som denna?
Mer än att fortsätta minnas och hoppas?
Bara fortsätta gå.
Kan svaret.
Men frågar ändå.

DID YOU EVER LOVED ME?



I'M DANCING WITH TEARS IN MY EYES



Vaknade för ett tag sen. Nu ligger jag i sängen, dricker kaffe, kollar Facebook, läser bloggar och skriver här hihi. Idag ska jag försöka plugga lite till ett prov som vi har på tisdag. Men jag vet redan nu att det inte kommer att gå så bra haha. Men aja jag får väl försöka göra mitt bästa. PUSS!

KAN VI INTE VARA NÄRA BARA EN MINUT?




LOVE SEX AND SUNSHINE



Lyssnar på musik och jag vill ut och dansa!

YOUR LOVE IS MY DRUG



Sitter och lyssnar på musik och kollar på snygga kläder som jag är sugen på hihi. Funderar på vad jag ska hitta på senare.

DANCE WITH ME



Vaknade för ett tag sen. Har hunnit med att städa, pluggat lite smått. Men gav upp för jag hade ingen lust haha. Beställde nyss en vit topp och en blommig topp till Keda lite liknade en korsett från H&M. Sakerna kommer i veckan. Längtar! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Det blir väl vad man gör det till.

SMOKE WEED

TACK SÅ MYCKET BÄSTA!



Fick det här söta fjäderörhänget av bästa Ada idag. Så snyggt! Tack så mycket bästa! Jag älskar dig!

LOVE







Skola idag. Efter skolan drog jag, Keda, Ada och Elin ner på stan. Sen blev det mysig fika med bästa Ada. Kom hem för några timmar sen. Pratade nyss med Ada. Har försökt att plugga lite. Men det gick inte så bra haha. Nu är det musik på hög volym som gäller. Beställde precis den nya skinnjackan. Mums. Längtar så tills den kommer! Ikväll händer ingenting speciellt.

DREAMING IS BELIEVING



Pratar med Ada och kollar på snygga kläder. Mys.

MY LIPSTICK ON YOUR FACE



Idag började vi klockan tolv. Jag åkte till Keda innan skolan. Mys. Sen efter skolan drog jag och bästa Stina ner på stan. Hittade massa snyggt som jag är sugen på. Nu ska jag gå och käka pannkakor. Mums!

Ha det bra så länge!

DET FÖRSTA STEGET TILL ETT BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE



Det här är verkligen något som jag vill göra. Något som jag verkligen kommer att må bättre av. Jag har velat det här så länge. Så jag hoppas de tar det på allvar och hjälper mig. Den 29 september tar jag det första steget till ett bättre självförtroende. Jag kan knappt vänta tills det blir av. Jag är både förväntansfull och nervös. Fast då ska jag bara prata med en läkare och så. Jag ska berätta precis allting. Hur jag verkligen mår. Så jag hoppas jag får en remiss och att jag kommer att kunna göra det här så snabbt som möjligt.

Tack alla mina bästa för att ni alltid stöttar mig och alltid finns vid min sida. Jag älskar er tusen gånger om!

jemacharo

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0